Kérjük jelentkezz be!

Játékadatbázis

Fejlesztő:

Bohemia Interactive

Argo

PC megjelenés: 2017. június 22.
Argo tn
Az ArmA 3-at összehozó Bohemia Interactive új FPS-sel jelentkezett. Az Argo című program kompetitív többjátékos mókára lett kihegyezve, a mérkőzéseket 5v5 felállásban vívhatjuk meg, ami amúgy a free-to-play modellt követi, de mikrotranzakciót nem tartalmaz.
tovább

ArmA 2

PC megjelenés: 2009. június 26.
ArmA 2 tn
A Bohemia Interactive taktikus játékmenetre építkező játéka, az ArmA: Armed Assault folytatása, melyben egy kicsit ugrunk a jövőbe: 2009-ben kell fenntartani a békét egy kitalált országban, Csernaruszban, egy amerikai tengerészgyalogos bőrébe bújva.
Kiadó: 505 Games
Fejlesztő: Bohemia Interactive
tovább

ArmA 2: Free

PC megjelenés: 2011-06
ArmA 2: Free tn
Az ArmA 2 ingyenes változata, melyből ugyan kimaradt a szólistakampány, a HD grafika, a felhasználói modok és a kiegészítők tartalma, de a multiplayer szekció, és annak minden lehetősége érintetlen, és csak ránk vár.
tovább

ArmA 2: Operation Arrowhead

PC megjelenés: 2010. július 02.
ArmA 2: Operation Arrowhead tn
Az ArmA 2 első, a saját lábán is megálló kiegészítő lemezében az amerikai hadsereg tagjaként a dimbes-dombos környezettel megáldott Takistanban teszünk rendet, ahol a már megszokott módon valódi katonai protokollok mentén hajtjuk végre a küldetéseinket élethetűen lemodellezett fegyverek és járművek társaságában.
Kiadó: 505 Games
Fejlesztő: Bohemia Interactive
tovább

ArmA 3

PC megjelenés: 2013. szeptember 12.
ArmA 3 tn
Az ArmA 3-ban ismét egy fiktív konfliktus kellős közepén, mélyen az ellenséges vonalak mögött, egy mostoha, de gyönyörű domborzati adottságokkal megáldott, mediterrán szigeten harcolhatunk.
tovább

Arma Tactics

PC megjelenés: 2013. október 01.
Android: 2013. május 01.
IOS: 2013. május 01.
További platform megjelenések
Arma Tactics tn
Az ArmA: Tactics a népszerű ArmA-sorozat kistestvérének tekinthető. Egy körökre osztott stratégiai játékról van szó, melyben nem egyetlen karaktert terelgetünk, hanem egy egész, négy főt számláló osztag van ránk bízva, s a tagok akcióit egyenként kell menedzselnünk.
tovább

ArmA: Armed Assault

PC megjelenés: 2007. február 16.
ArmA: Armed Assault tn
A Bohemia Interactive jóvoltából egy vérbeli háborús FPS kerül az asztalra, mely a ma már klasszikusnak számító csataszimulátor, az Operation Flashpoint "lelki" folytatása. A bevetés színtere ezúttal a képzeletbeli Sahrani-sziget Atlanti-óceán közepén, melynek északi részén kommunizmus, déli felén pedig parlamenti monarchia uralkodik. Ez...
Kiadó: 505 Games
Fejlesztő: Bohemia Interactive
tovább

ArmA: Cold War Assault

PC megjelenés: 2011. július 13.
ArmA: Cold War Assault tn
Az Operation Flashpoint megjelenésekor áttörést hozott a taktikai shooterek világába. A Rainbow Six és a SWAT játékokkal ellentétben nyílt terepre dobta a játékost, aki maga mellé nem speciálisan kiképzett társakat kapott, hanem hozzá hasonló közkatonákat. A Bohemia Interactive gyöngyszeme fejlett csapatirányításával, elképesztő realitásával,...
tovább

Carrier Command: Gaea Mission

PC megjelenés: 2012. szeptember 28.
PS3: 2012
XBOX 360: 2012
További platform megjelenések
Carrier Command: Gaea Mission tn
Az 1988-as, azonos című taktikai-akciójáték klasszikus remake-je, a Bohemia Interactive tálalásában. Egy futurisztikus anyahajó, egy 33 szigetből álló meghódítandó szigetcsoport, teljesen testreszabható harci egységek, RTS és FPS módban levezényelhető ütközetek, figyelmet igénylő háborús hátország, hosszú hadjárat, pörgős multi, élethű napszak-...
tovább

Take On Helicopters

PC megjelenés: 2011. november 25.
Take On Helicopters tn
A Bohemia Interactive polgári helikopterszimulátora, melyben két testvér apjuk szállítmányozási cégének megmentéséért küzd. Két hatalmas berepülhető terep (Seattle és Dél-Ázsia), hosszú kampánymód, kooperatív és kompetitív multi, és persze egy rakás civil és katonai helikopter vár ránk a maximálisan élethű repülési modellt kínáló játékban.
tovább