Kérjük jelentkezz be!

Játékadatbázis

Fejlesztő:

Targem Games

Crossout

PC megjelenés: ismeretlen
Crossout tn
A Crossout története meglehetősen egyszerű: egy idegen faj megszállta a Földet, és mindenféle kísérleteknek vetette alá a lakosságot, aminek folyományaként a túlélők közül mindenki eltorzult, öngyilkos hajlamú őrültté változott. Ez után pedig úgy döntött az emberiség, hogy csoportokba tömörülve nekiáll eszelős, militarizált kisbuszokat építeni,...
Fejlesztő: Targem Games
tovább

Insane 2

PC megjelenés: 2012. január 24.
Insane 2 tn
Az Insane 2 a magyar fejlesztőket hátrahagyva egy orosz csapat kezében formálódott, és bár nem lett rossz játék, azért vannak negatívumai. Vannak körversenyek, kieséses futamok, helikopteres üldözések és zászlószerző akciók -- fő a változatosság. A pályák nem túl változatosak, de jó szélesek, sok helyet hagyva a manőverezéshez, mely egy off-road...
tovább

Planets Under Attack

PC megjelenés: 2012. szeptember 27.
Planets Under Attack tn
A Planets Under Attack egy kidolgozott, gazdaságra épülő űrstratégia, amiben egy adósságai elől menekülő, jövőbeli üzletembert irányítva kell visszaszereznünk az elveszett vagyonunkat.
Fejlesztő: Targem Games
tovább

Sledgehammer

PC megjelenés: 2007 Q4
Sledgehammer tn
Egy akciójáték, csak ezúttal kamionokkal kell csépelnünk a többi guruló járművet. Felszereléseket, fegyvereket vásárolhatunk a monstrumunkra, hogy az megállíthatatlan legyen a többjátékos csatározásokban is!
Fejlesztő: Targem Games
tovább

The Swarm

PC megjelenés: 2008 Q1
The Swarm tn
Valóra vált a sci-fi filmek fikciója, idegenek támadták meg a Földet. Egyszerre támadtak a nagyvárosokra, kiírtva több millió embert. A nagyhatalmak nukleáris csapással válaszoltak, de az idegenek túlélték, a pusztítás pedig katasztrofális volt. Ezután már csak a pincékben, a csatornákban és a metrókban tudtak menedéket keresni a túlélők.
Fejlesztő: Targem Games
tovább