Kérjük jelentkezz be!

Játékadatbázis

Fejlesztő:

Bluepoint Games

Demon's Souls

PS5 megjelenés: 2020. november 19.
Demon's Souls tn
A Demon's Souls az eredetileg PS3-ra megjelent, azonos című játék remake-je, melyet a Bluepoint Games csapata épített fel a nulláról PS5-re, a FromSoftware 2009-es akció-RPG-jét alapul véve, amely annak idején elindította a Souls-lázat.
tovább

God of War Collection

God of War Collection tn
A Sony Santa Monica-i stúdiója a Twisted Metal-szériát is jegyző David Jaffe vezetésével 2005 márciusában elkészítette a PS2 történelmének egyik legtökéletesebb játékát, amely ebben a műfajban játékmenetét, zenéjét és grafikáját tekintve azóta sem nagyon talált legyőzőre.
tovább

Metal Gear Solid HD Collection

PS3 megjelenés: 2012. február 02.
PS Vita: 2012. június 29.
XBOX 360: 2012. február 02.
További platform megjelenések
Metal Gear Solid HD Collection tn
Gyors pénzcsinálás, nem létező piaci űr kitöltése helyett igényes gyűjtemény -- kevés HD újrakiadásról mondható el ez, de a Metal Gear Solid HD Collection után változik a mérce. Változik, mert ő lesz az új etalon: habár az első részről elfelejtkezik (ahogy a Konami is a GC-s remake létezéséről...), mégis veszi a fáradtságot, hogy három főbb...
Kiadó: Konami
Fejlesztő: Bluepoint Games
tovább

Shadow of the Colossus (Remake)

PS4 megjelenés: 2018. február 07.
Shadow of the Colossus (Remake) tn
A Shadow of the Colossus a 2005-ben PS2-re megjelent, azonos című játék remake-je. Akárcsak az eredetiben, itt is egy hatalmas világban barangolva kell megküzdenünk óriási lényekkel, ám a fejlesztők ennél tovább is mentek, hiszen az originál játékot mindössze afféle sablonként használták.
tovább

Uncharted: The Nathan Drake Collection

PS4 megjelenés: 2015. október 07.
Uncharted: The Nathan Drake Collection tn
Az Uncharted 4: A Thief's End előtt a Sony és a Naughty Dog úgy döntött, hogy újra kiadja az első három részt egybecsomagolva és a PS4-es konzol képességeinek megfelelően felújítva. Így a Bluepoint jóvoltából az Uncharted: Drake’s Fortune, az Uncharted 2: Among Thieves és az Uncharted 3: Drake’s Deception átesett egy alapos grafikai...
tovább