Kérjük jelentkezz be!

Játékadatbázis

Fejlesztő:

Command & Conquer Remastered Collection

PC megjelenés: 2020. június 05.
Command & Conquer Remastered Collection tn
A klasszikus RTS, amit szinte mindenki ismer, és aminek renoméján az évtizedek alatt sikerült nem keveset rontani. Most azonban a kultikus epizódok tértek vissza, feljavított látványvilág és multiplayer mellett, minden egyes kiegészítővel. A Command & Conquer Remastered Collection 2020. június 5-én jelent meg PC-re.
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: Petroglyph
tovább

Conan Unconquered

PC megjelenés: 2019. május 29.
Conan Unconquered tn
A Conan Unconquered a Petroglyph Studios játéka, melyben feladatunk egy erődítmény felépítése és megvédése az azt megrohamozó rablóhordák ellen. A játékmenet nagyon hasonlít a They are Billionsre, de itt amellett, hogy védekezhetünk egymagunkban, kooperatív játékmóddal is kecsegtet a stratégia.
Kiadó: Funcom
Fejlesztő: Petroglyph
tovább

End of Nations

PC megjelenés: törölve
End of Nations tn
Az egykori Westwood-tagok, illetve a Trion Worlds MMORTS-ében hatalmas online háborúkat vívhatunk egymás ellen, akár 56-an is. A programban ehhez mérten gigantikus pályák kaptak helyet, az üzleti modell pedig free-to-play, noha bizonyos extrákért (speciális egységek, új fejlesztések, stb.) valós pénzzel is fizetnünk kell.
Kiadó: Trion Worlds
Fejlesztő: Petroglyph
tovább

Forged Battalion

PC megjelenés: 2018. január 16.
Forged Battalion tn
A Petroglyph neve az RTS-t szerető és ismerő közönség számára nem lesz ismeretlen: a Westwood felégetésének az az egyetlen pozitívuma volt, hogy a keménymag nem szállt el a szélrózsa minden irányába, hanem egyben maradt, majd 2003. április 1-től Petroglyph Games néven folytatták tovább. A Forged Battalion egy RTS, ami testreszabhatóságot kínál,...
Kiadó: Team17
Fejlesztő: Petroglyph
tovább

Grey Goo

PC megjelenés: 2015. január 23.
Grey Goo tn
A Grey Goo egy klasszikus jellegű valósidejű stratégiai játék, amiben három eltérő frakció, az emberek, a Béta és a Goo harcol a 9-es bolygó feletti uralomért. A Grey Goo-ban bázist építünk és seregeket gyártunk, de a menedzsmentnél sokkal fontosabb maga a taktikus harcmodor.
Kiadó: Greybox
Fejlesztő: Petroglyph
tovább

Mytheon

PC megjelenés: 2010
Mytheon tn
A Star Wars: Empire at Warról elhíresült Petroglyph merész vállalkozásba kezdett, a Mytheon ugyanis egy ingyenes, erősen a harcra és gyűjtögetésre épülő online akció/RPG. A játék a világ számtalan mitológiáján keresztülvezet minket; kalandozásunk az ókori Hellászban indul, a későbbi expanziók mindegyike egy-egy újabb hiedelemvilággal egészíti...
Fejlesztő: Petroglyph
tovább

Star Wars: Empire at War

PC megjelenés: 2006. február 17.
Star Wars: Empire at War tn
A Force Commander volt az első olyan Star Wars játék, mely nagyszabású akart lenni az RTS-ek világában. Iszonyatos csalódás és bukás volt, nemcsak bugos mivolta miatt, hanem idióta irányítása és Star Wars-tól meglehetősen idegen hangulata miatt. Ezt a Star Wars: Battlegrounds harmatos próbálkozás követte, mely az Age of Empires 2-t másolva...
Kiadó: LucasArts
Fejlesztő: Petroglyph
tovább

Star Wars: Empire at War - Forces of Corruption

PC megjelenés: 2006. október 27.
Star Wars: Empire at War - Forces of Corruption tn
A frenetikus hangulatú Csillagok Háborúja stratégiai játék küldetéslemeze, új frakcióval, mindent elsöprő muzsikával - csak a gépigényt, azt tudnánk feledni!
Kiadó: LucasArts
Fejlesztő: Petroglyph
tovább

Star Wars: Empire at War Gold Pack

PC megjelenés: 2007. szeptember 14.
Star Wars: Empire at War Gold Pack tn
A Star Wars: Empire at War Gold Pack tartalmaz egy kis tippgyűjteményt, a Special Edition összes extráját - háttérképek, képernyőkímélők, koncepciórajzok, 5 skirmish pálya - valamint a sorozat két darabját, melyeknek adatlapjait a nevükre klikkelve érhettek el:
Kiadó: LucasArts
Fejlesztő: Petroglyph
tovább

Universe at War: Earth Assault

PC megjelenés: 2008. január 25.
XBOX 360: 2008. március 28.
További platform megjelenések
Universe at War: Earth Assault tn
2012-ben járunk, az emberiség épp rájött, hogy nincs egyedül a galaxisban. A Földre toppanó idegenek, akiket Hierarchy néven fogunk emlegetni, nem épp barátsággal közelednek felénk, és nem is hont foglalni jöttek, hanem szüretelni. A hatalmas lépegetők mindent felfalnak: ásványokat, növényt, állatot, embert. A játék az emberi ellenállás utolsó...
Kiadó: Sega
Fejlesztő: Petroglyph
tovább

Olvastad már? ×