Kérjük jelentkezz be!

Játékadatbázis

Fejlesztő:

Guerrilla Games

Horizon Zero Dawn (PC)

PC megjelenés: 2020. augusztus 07.
PS4: 2017. március 01.
További platform megjelenések
Horizon Zero Dawn (PC) tn
PC-re is ellátogat a PS4 egyik legjobb és legnépszerűbb exkluzív játéka, a Horizon Zero Dawn, melyben egy hatalmas, nyitott és rendkívül izgalmas poszt-apokaliptikus világot kell bejárnunk, amit robotszerű lények uralnak. A Complete Edition az alapjáték mellett a The Frozen Wilds kiegészítőt is tartalmazza.
tovább
RPG

Horizon: Forbidden West

PS4 megjelenés: 2022. február 18.
PS5: 2022. február 18.
További platform megjelenések
Horizon: Forbidden West tn
A Horizon: Forbidden West a Horizon: Zero Dawn folytatása. A rettenthetetlen vadász, Aloy folytatja kalandját az emberi törzsek és robotok uralta, új világban. Ezúttal egy titokzatos járványt akar megállítani, ami úgy tűnik, minden életre veszélyes a Földön.
tovább
RPG

Horizon: Zero Dawn

PC megjelenés: 2020. augusztus 07.
PS4: 2017. március 01.
További platform megjelenések
Horizon: Zero Dawn tn
A Horizon: Zero Dawn egy különleges világba invitálja a játékost. A földi modern civilizáció már ezer éve az enyészeté, csak a romba dőlt városok emlékeztetnek rá. És még valami: az erdőket és mezőket járó, állatokra emlékeztető robotok, amik ellen örök harcot vív az iparosodás előtti szintre visszazuhant emberiség maradéka.
tovább

Killzone 2

PS3 megjelenés: 2009. február 25.
Killzone 2 tn
A Guerrilla Games fejlesztette Killzone 2 elképesztő FPS játék, kifejezetten PS3-ra. Olyan világba léphetsz, amely részletesen kidolgozott, ultra-élethű megjelenésével a háború hideg lehelletének borzongását hozza el neked a PLAYSTATION 3 rendszer teljesítményével a háttérben.
tovább

Killzone 3

PS3 megjelenés: 2011. február 25.
Killzone 3 tn
A Helghast visszatért és dühösebb mint valaha. Nagyobb, fejlettebb haderőt mozgósít az emberiség ellem mely a földieket harcmodor váltásra kényszeríti. A csapataink a gerilla taktikát használják (valahogy úgy mint a Becstelen Brigantykban Brad Pitt és bandája) melynek köszönhetően előtérbe kerül a közelharc, arról azonban szó sincs, hogy a...
tovább

Killzone: Mercenary

PS Vita megjelenés: 2013. szeptember 04.
Killzone: Mercenary tn
A Killzone: Mercenary az első és második rész eseményei között játszódik, azaz a háború még javában tart, és csak mi, játékosok hozhatjuk el a megváltást. A programot kifejezetten a PS Vita képességeihez igazították.
tovább

Killzone: Shadow Fall

PS4 megjelenés: 2013. november 29.
Killzone: Shadow Fall tn
A Killzone: Shadow Fall egy PS4-exkluzív FPS, mely ismét a neves sorozat jól ismert világába kalauzolja el a játékosokat. Bár a Killzone 3 végén megmutattuk a helghanoknak, hogy hol a helyük, megsemmisítve a bolygójukat, most mégis visszatértek, hogy bosszút álljanak. Gyönyörű grafika, látványos kampány és multiplayer kapott hely a PS4 egyik...
tovább

Shellshock: Nam '67

PC megjelenés: 2004. szeptember 03.
XBOX: 2004. szeptember 03.
PS2: 2004. szeptember 03.
További platform megjelenések
Shellshock: Nam '67 tn
A véres vietnami háborút feldolgozó Shellshock nem szimulátor - ezt fontos leszögezni. Az esetek többségében mint holmi botcsinálta Rambo, fegyverrel a kezünkben várjuk majd az ellenséget, hogy telepumpáljuk ólommal. Miután a valósághűség csak a brutalitás szempontjából volt célpont, a játék végső szájíze nem teljesen depresszív – valahogy úgy...
Fejlesztő: Guerrilla Games
tovább