Kérjük jelentkezz be!

Játékadatbázis

Fejlesztő:

EA Phenomic


A Frankfurthoz közeli Ingelheim am Rheinben székelő stúdiót 1997-ben alapította a Blue Byte csapatától leköszönő, a Settlers fejlesztését irányító Volker Wertich, Phenomic Game Development néven. A csapat meglehetősen jó renoméra tett szert az évek során, köszönhetően az általuk létrehozott Spellforce-szériának – nem csoda, hogy az Electronic Arts szemet vetett rájuk, és 2006 augusztusában fel is vásárolta a brigádot, majd átnevezte EA Phenomicra. E név alatt jelentek meg aztán az olyan stratégiai címek, mint a 2009-es BattleForge és a 2010-es Lord of Ultima, legutóbb pedig a Command and Conquer: Tiberium Alliances (lásd a mellékelt adatlapot és galériát), a nagynevű RTS-franchise böngészőben játszható, ingyenes oldalága. A stúdió 60 főt foglalkoztatott, amikor 2013. júliusában az Electronic Arts bezárta.

BattleForge

PC megjelenés: 2009. március 27.
BattleForge tn
Teljesen megzakkant istenek és ősi óriások vívják kegyetlen háborújukat - egyiküket sem érdeklik azonban a halandók - a halandók, akiknek kéz a kézben kell megpróbálnia életben maradnia a gigantikus küzdelemben. Tűz, fagy, természet és árny fog össze, hogy az életre kelt legendás Kohót meghódítva sereget toborozzanak, amely képes lesz fényt...
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Phenomic
tovább

Command & Conquer: Tiberium Alliances

PC megjelenés: 2012. július 20.
Command & Conquer: Tiberium Alliances tn
A Command & Conquer: Tiberium Alliances egy böngésző alapú, de mobil operációs rendszerekről is használható masszívan online multiplayer játék, amiben nem kisebb feladat hárul ránk, mint átvenni a világ feletti hatalmat.
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Phenomic
tovább

Lord of Ultima

PC megjelenés: 2010. április 20.
Lord of Ultima tn
Az Ultima univerzum internetes játékában a feladatunk egy saját birodalom felvirágoztatása. A játék teljesen ingyenes, és a futtatásához csupán webböngészőre van szükség, így semmi sem tarthat vissza a híres Ultima-univerzum meghódításától!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Phenomic
tovább

SpellForce 2: Dragon Storm

PC megjelenés: 2007. március 23.
SpellForce 2: Dragon Storm tn
Az RPG és RTS stílust nagy sikerrel ötvöző SpellForce második részének első kiegészítője, mely a sárkányok világába kalauzol el minket, változatlan játékmenet mellett.
Kiadó: JoWooD
Fejlesztő: EA Phenomic
tovább

SpellForce 2: Shadow Wars

PC megjelenés: 2006. április 21.
SpellForce 2: Shadow Wars tn
A Spellforce zsenialitását az adta és adja a folytatásban is, hogy egyedi módon képes ötvözni a szerepjáték- és a stratégia-elemeket. Mindezt olyan gördülékenyen és természetesen, hogy képes mindkét játékos tábort elbűvölni és magával ragadni - igazából nem is értjük, miért nincs ez így minden azóta megjelent játék esetében. A második rész...
Kiadó: JoWooD
Fejlesztő: EA Phenomic
tovább