Kérjük jelentkezz be!

Játékadatbázis

Fejlesztő:

Naughty Dog

Crash Bandicoot

Crash Bandicoot tn
Az 1996-ban Playstationra megjelent Crash Bandicoot című platformjáték a Naughty Dog egyik leghíresebb játéksorozatának első része. A címszereplő, Crash Bandicoot a gonosz Dr. Neo Cortex kastélyában raboskodik. Feladatunk egyrészt kiszabadulni, másrészt megállítani a jó doktort, hogy a szigeten élő, intelligenciával felruházott állatokkal az...
tovább

The Last of Us

PS3 megjelenés: 2013. június 14.
PS4: 2014. augusztus 01.
További platform megjelenések
The Last of Us tn
Az Uncharted-szériával elért sikerek után a Naughty Dog egy új játék fejlesztésébe kezdett, mely egy túlélésre koncentráló akciójáték egy olyan világban, melynek lakóit alaposan megtizedelték egy gyilkos gomba spórái. A The Last of Usban Ellie és Joel kalandjainak lehetünk tanúi, akiknek a romokban álló város cseppet sem kedves vagy segítőkész...
tovább

The Last of Us Part 2 Remastered

PS5 megjelenés: 2024. január 19.
The Last of Us Part 2 Remastered tn
Feljavított látvánnyal, új játékmóddal, kivágott tartalmakkal és fejlesztői kommentárral látott napvilágot a Naughty Dog sikerjátékának PlayStation 5-ös verziója.
tovább

The Last of Us: Left Behind

PS3 megjelenés: 2014. február 14.
PS4: 2014. február 14.
További platform megjelenések
The Last of Us: Left Behind tn
A Left Behind a The Last of Us előzményeit meséli el Ellie-vel és barátjával, Riley-vel a főszerepben. A két gyereknek meg kell próbálnia túlélni az apokalipszis sújtotta világban, s Ellie-t irányítva megtudhatjuk, végül mi vezette őt ahhoz, hogy az emberiség egyetlen reményévé válljon.
tovább

The Last of Us: Part 1

PC megjelenés: 2023. március 03.
PS5: 2022. szeptember 02.
További platform megjelenések
The Last of Us: Part 1 tn
A The Last of Us: Part 1 a 2013-ban PS3-ra kiadott The Last of Us alapjaitól újraalkotortt remake-je. A játékhoz a The Last of Us: Part 2-t vették alapul, így annak grafikája és játékmenet-mechanikája köszön vissza benne, ám az alkotók igyekeztek maximálisan hűek maradni az eredeti játékhoz. A Part 1 ráadásul tartalmazza a Left Behind DLC-t is.
tovább

The Last of Us: Part 2

PS4 megjelenés: 2020. június 19.
The Last of Us: Part 2 tn
A The Last of Us: Part 2 évekkel az első rész keserédes befejezése után játszódik. Ellie és Joel beilleszkedett a túlélők kisvárosában, ám a világvége után az idill nem maradhat fenn örökre, így a párosnak újra neki kell vágnia a fertőzöttektől, útonállóktól és vallási fanatikusoktól hemzsegő nagyvilágnak.
tovább

Uncharted 2: Among Thieves

PS3 megjelenés: 2009. október 16.
Uncharted 2: Among Thieves tn
Nathan Drake, a fáradhatatlan és merész kalandor ezúttal Marco Polo, a híres olasz világjáró nyomába indul, hogy megtalálja annak elveszett hajóflottáját, egy Lara Croftét is megszégyenítő kaland során. A játék sajnos konzolexkluzív, azon belül is csak PS3-ra jelent meg, más platformra nem fog a Sony kizárólagossága miatt!
Kiadó: SCEA
Fejlesztő: Naughty Dog
tovább

Uncharted 3: Drake's Deception

PS3 megjelenés: 2011. november 02.
Uncharted 3: Drake's Deception tn
Az Uncharted sorozat harmadik részében Nate az Arab-félszigeten keres egy elveszett várost a már megszokott játékmenet keretei között, azaz akció, fedezékharc és logikai feladványok várják a játékost, az eddigieknél is szebb grafika és teljesebb játékélmény mellett.
tovább

Uncharted 4: A Thief's End

PS4 megjelenés: 2016. május 10.
Uncharted 4: A Thief's End tn
Az Uncharted 4: A Thief's End Nathan Drake negyedik és egyben utolsó kalandja, legalábbis a Naughty Dog tervei szerint. A történetben komoly szerepet kap Nate eltűntnek hitt bátyja, Sam és a közös múltjuk. Így a játék cselekménye nem csak a jelenben, de flashbackok képében a múltban is zajlik.
tovább

Uncharted: Drake's Fortune

PS3 megjelenés: 2007. december 07.
Uncharted: Drake's Fortune tn
A Jak and Daxter-széria alkotói nagy merészen előálltak a saját Tomb Raider verziójukkal -- és két vállra fektették Lara Croftot! A játék főhőse, Nathan Drake egy igazi, újkori Indiana Jones, aki őse, a legendás Sir Francis Drake még legendásabb kincse után kutat, és közben rábukkan egy ismeretlen szigetre, no meg egy kisebb hadseregnyi...
Kiadó: SCEE
Fejlesztő: Naughty Dog
tovább

Uncharted: The Lost Legacy

PS4 megjelenés: 2017. augusztus 23.
Uncharted: The Lost Legacy tn
Az Uncharted sorozat nem zárult le a Thief's End alcímű epizóddal, és bár az új rész neve azt sugallja, hogy egy sztori-központú DLC-ről van szó, valójában nem ez a helyzet. Az Uncharted: The Lost Legacy egy önálló játék, amiben a főszerep ezúttal nem Drake-é, hanem az Uncharted 2: Among Thievesből megismert Chloe Frazier, és a negyedik részben...
tovább