Kérjük jelentkezz be!

Játékadatbázis

Fejlesztő:

Polyphony Digital

Gran Turismo

Gran Turismo tn
Nem kis "autópályázott" a PSP-s Gran Turismóval Sony: összesen 800-féle autót irányíthatunk 35 nagyszerűen kidolgozott pályán és a multiplayer mellett ott van a remek challenge mód is. Kár, hogy a karriermód viszont kimaradt a játékból...
tovább

Gran Turismo 5

PS3 megjelenés: 2010. november 24.
Gran Turismo 5 tn
A Gran Turismo 5 a PS-történelem egyik legismertebb exkluzív sorozatának legújabb tagja, mely ezer autót, több száz pályát, és végtelen szórakozási lehetőséget foglal magába. A játék a sorozat összes eddigi jó tulajdonságát összefoglalja, bár koránt sem lehet kijelenteni, hogy az eddigi legjobb GT lenne. Grafikai színvonala eléggé vegyes (a...
Kiadó: SCEE
Fejlesztő: Polyphony Digital
tovább

Gran Turismo 5 Prologue

PS3 megjelenés: 2008. március 28.
Gran Turismo 5  Prologue tn
A Gran Turismo 5 - Prologue egy fizetős demóverzió, mely több mint 60 részletesen lemodellezett autót mutat be olyan nagynevű gyártóktól, mint a Ferrari, Nissan és Audi, és öt versenypályát a világ minden részéből.
tovább

Gran Turismo 6

PS3 megjelenés: 2013. december 06.
Gran Turismo 6 tn
A híres Gran Turismo-széria hatos sorszámot viselő darabja, mely 1200 autót, 33 pályát, tovább fejlesztett grafikát, még jobb fizikát, sokoldalú többjátékos módot és nagyon tartalmas játékélményt nyújt.
tovább

Gran Turismo Sport

PS4 megjelenés: 2017. október 18.
Gran Turismo Sport tn
A Gran Turismo Sport, az eddigi legrealisztikusabb része lesz a szériának, még szebb grafikával és még jobb fizikával, sőt, VR támogatás is kapunk, de ezen felül, természetesen most is mindent a versenyszellemnek rendelnek alá a fejlesztők.
tovább