Kérjük jelentkezz be!

Játékadatbázis

Fejlesztő:

Cryptic Studios

Champions Online

PC megjelenés: 2009. szeptember 04.
Champions Online tn
A City of Heroes készítőinek új MMO-játékában ismét a képregénykarakterek lesznek a középpontban. A sztori szerint a (képregény) hősök testesítik meg az emberek nemzedékének védelmezőit, akik igazságot szolgáltatnak a mai világban, és alaposan elbánnak a bűnözőkkel. Ebben a korban természetesen a szuperhatalmak is jelen vannak (akik gaz...
Kiadó: 2K Games
Fejlesztő: Cryptic Studios
tovább

City of Heroes Freedom

PC megjelenés: 2005. február 04.
City of Heroes Freedom tn
A világ első szuperhősös MMORPG-je, melyben létrehozhatjuk saját köpenyes-kisgatyás-maszkos héroszunkat, egyedi képességekkel, erőkkel, cuccokkal, tetszés szerint megalkotott jelmezben. Ezután csatlakozhatunk a többi szuperkomához, felépíthetjük saját titkos főhadiszállásunkat - a cél, hogy mi legyünk a legszuperebb szuperbanda a metropoliszban.
Kiadó: NCsoft
Fejlesztő: Cryptic Studios
tovább

City of Villains

PC megjelenés: 2005. december 01.
City of Villains tn
A képregényhősök után most a főgonoszok bőrébe bújhatunk bele - hála az NCsoft MMORPG-jének, a City of Villains-nak. Dr. Genya és barátai ismét visszatérhetnek, hogy beleesve a nukleáris folyadékba, a világ uraivá váljanak - a csavar a dologban azonban az, hogy ezúttal őket irányíthatjuk ebben a fantasztikus hangulatú MMORPG-ben...
Kiadó: NCsoft
Fejlesztő: Cryptic Studios
tovább

Neverwinter

PC megjelenés: 2013. június 20.
Neverwinter tn
A népszerű AD&D világ, a Forgotten Realms, s a köré font új R.A. Salvatore regényfolyam ihlette a Star Trek Online-t is fejlesztő Cryptic Studiost Neverwinter című online szerepjátéka megtervezésekor (a játék nem tagja az akcióba csapó NeverWinter Nights-sorozatnak!).
tovább

Star Trek Online

PC megjelenés: 2010. február 05.
PS4: 2016. szeptember 06.
XBOX One: 2016. szeptember 06.
További platform megjelenések
Star Trek Online tn
A világszerte ismert és közkedvelt univerzum új dimenzióba lép, az MMOG-k világába, ahol végre mindenki belebújhat a Föderáció egyenruhájába, űrbázisokon vagy csillaghajókon teljesíthet szolgálatot, és eljuthat oda, ahol más még soha nem járt.
Kiadó: Atari
Fejlesztő: Cryptic Studios
tovább