Kérjük jelentkezz be!

Játékadatbázis

Fejlesztő:

Insomniac Games

Fuse

PS3 megjelenés: 2013. május 31.
XBOX 360: 2013. május 31.
További platform megjelenések
Fuse tn
Az Insomniac Games négy főt támogató kooperatív akciójátéka.
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: Insomniac Games
tovább

Marvel’s Spider-Man

PS4 megjelenés: 2018. szeptember 07.
PS5: 2020. november 19.
További platform megjelenések
Marvel’s Spider-Man tn
A Spider-Man, az Insomniac Games programja, egy nyílt világú akciójáték, ami nem csak Peter Parkerre fókuszál, illetve nem fog kapcsolódni a Marvel filmuniverzum részeként érkező Spider-Man: Homecominghoz.
tovább

Marvel’s Spider-Man 2

PS5 megjelenés: 2023. október 20.
Marvel’s Spider-Man 2 tn
Peter és Miles kalandjai tovább folytatódnak, ezúttal ráadásul New York eddig nem látott kerületeiben is gyakorolhatjuk a hálóhintázást. Emellett természetesen a veszély is fokozódik, hiszen Kraven személyében minden eddiginél nagyobb a fenyegetés, és közben még Venom is igyekszik alaposan felkavarni a szuperhősök életét.
tovább

Ratchet & Clank

PS4 megjelenés: 2016. április 15.
Ratchet & Clank tn
A klasszikus sorozat újraálmodása, amely egyidejűleg készül az első Ratchet & Clank animációs filmmel, ahhoz szorosan kapcsolódik. Az irányítást a modern elvárásokhoz igazítottak, a régi pályákat az alapjaitól alkották újra és számos új helyszín és ellenfél került bele.
tovább

Ratchet & Clank: All 4 One

PS3 megjelenés: 2011. október 21.
Ratchet & Clank: All 4 One tn
A Népszerű Ratchet & Clank sorozat legújabb részében a kooperatív játéké a főszerep. A játékosok négy különböző karaktert irányítva igyekeznek megoldani a feladatokat, sok platformelem és bossharc kíséretében. A sztori szerint Ratchet, Clank, Qwark kapitány és Dr. Nefarious egy idegen világban kell, hogy helyt álljanak -- méghozzá együttes...
tovább

Ratchet & Clank: Into the Nexus

PS3 megjelenés: 2013. november 13.
Ratchet & Clank: Into the Nexus tn
A Ratchet & Clank: Into the Nexus egy akciódús platformjáték, melyben a PS3 híres duója egy, a galaxis elfeledett szektorában találja magát, ahol csakis magukra számíthatnak, ha életben akarnak maradni.
tovább

Ratchet & Clank: Q-Force

PS3 megjelenés: 2012. november 30.
Ratchet & Clank: Q-Force tn
A Q-Force egy kizárólag letölthető formában hozzáférhető Ratchet & Clank epizód PS Vitára és PS3-ra. A játék visszatér a klasszikus részek kamerakezeléséhez, de tele van tower defense játékelemekkel, hogy kicsit izgalmasabbá tegye a régimódi "platformozást".
tovább

Ratchet & Clank: Rift Apart

PS5 megjelenés: 2021. június 11.
Ratchet & Clank: Rift Apart tn
A Ratchet & Clank: Rift Apart a legújabb Ratchet & Clank játék, mely egy dimenziók közti utazásra invitál meg minket.
tovább

Resistance 3

PS3 megjelenés: 2011. szeptember 09.
Resistance 3 tn
A Resistance-sorozat negyedik epizódja, egyben a harmadik olyan rész, amely kizárólag PlayStation 3-ra készült el (a Resistance: Retribution kizárólag PSP-n volt elérhető), ezúttal is a korábbi PS3-as részeket jegyző Insomniac Games fejlesztésében.
tovább

Song of the Deep

PC megjelenés: 2016. július 12.
PS4: 2016. július 12.
XBOX One: 2016. július 12.
További platform megjelenések
Song of the Deep tn
A Song of the Deepben egy szabadon bejárható, romokkal, temetőkkel és kertekkel teli, víz alatti világot fedezhetünk fel egy kis tengeralattjárót vagy a főhőst, a búvárruhába bújt Merryn irányítva. aki egy hihetetlen kaland során próbálja felkutatni eltűnt apját. A járművünket kedvünkre fejleszthetjük majd, ezáltal nyerhetünk hozzáférést az...
Kiadó: GameStop
Fejlesztő: Insomniac Games
tovább

Spider-Man: Miles Morales

PS4 megjelenés: 2020. november 19.
PS5: 2020. november 19.
További platform megjelenések
Spider-Man: Miles Morales tn
A Spider-Man: Miles Morales a 2018-as Marvel's Spider-Man spin-offja, mely új főhőssel és új sztorival várja a játékosokat.
tovább

Sunset Overdrive

XBOX One megjelenés: 2014. október 31.
Sunset Overdrive tn
A Sunset Overdrive egy nyitott világú akció-kalandjáték, amiben Sunset City energiaital-mérgezéstől mutálódott lakóival kell felvennünk a kesztyűt képregényes grafikai stílus és humoros, komolytalan miliő közepette.
Fejlesztő: Insomniac Games
tovább