Kérjük jelentkezz be!

Játékadatbázis

Fejlesztő:

Microsoft Studios

Age of Empires: Definitive Edition

PC megjelenés: 2018. február 20.
Age of Empires: Definitive Edition tn
Az Age of Empires Definitive Edition a legendás stratégiai játéksorozat első részének felújított változata. Az eredeti játékélményt emelik át modern köntösbe, 4K UHD felbontással, nagyítási lehetőséggel, fejlesztett játékmenettel, újrakevert hanggal, és ezúttal Xboxon is játszható többjátékos móddal érkezik a játék.
Fejlesztő: Microsoft Studios
tovább

Microsoft Flight

PC megjelenés: 2012. február 29.
Microsoft Flight tn
A Flight Simulator szériát nyugdíjazó Flight a böhöm utasszállítókat motoros kisgépekre, a glóbuszt Hawaiira, a hosszú utazásokat pedig küldetésekre és szintlépésre cseréli, miközben a szimulációs vonal sietve, ejtőernyővel távozik a fedélzetről, lévén a program semmi más, mint egy ingyenes, barátságos, ideig-óráig szórakoztató arcade repkedés.
Fejlesztő: Microsoft Studios
tovább

Microsoft Flight Simulator

PC megjelenés: 2020. augusztus 18.
XBOX One: 2020
További platform megjelenések
Microsoft Flight Simulator tn
A Microsoft Flight Simulator a sorozatot új szintre emeli, legalábbis látvány szempontjából, ugyanis messze a legszebb játék az egész sorozatból. Rengeteg repülővel, a könnyű, kétszemélyes gépektől a hatalmas utassszállítókig műholdképek alapján kidolgozott tájak fölött röpködhetünk.
Fejlesztő: Microsoft Studios
tovább

Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition

PC megjelenés: 2014. december 18.
Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition tn
A 2006-ban megjelent Microsoft Flight Simulator X felújított kiadása. A játék magába foglalja a Deluxe Edition és az Acceleration Expansion Pack összes tartalmát, valamint javított multiplayer móddal és Windows 8.1 támogatással jelent meg a Dovetail Games gondozásában.
Fejlesztő: Microsoft Studios
tovább

Project Spark

PC megjelenés: 2014. október 07.
XBOX 360: 2014. október 07.
XBOX One: 2014. október 07.
További platform megjelenések
Project Spark tn
A Project Spark nem hétköznapi értelemben vett videojáték, hanem egy keretprogram, amivel saját játékokat készíthetünk, vagy animációs filmeket hozhatunk létre, mindezt nemcsak PC-n, de Xbox One és Xbox 360 konzolokon is.
Fejlesztő: Microsoft Studios
tovább