Kérjük jelentkezz be!

Játékadatbázis

Fejlesztő:

SCE Santa Monica Studio / Ready at Dawn

God of War

PS4 megjelenés: 2018. április 20.
God of War tn
A God of War hátrahagyta a görög mitológiát és skandináv vizekre evezett, hogy a kissé megöregedett és immár apa Kratos ott is leverjen pár istenséget és mitikus lényt. Mert bár a környezet új, azért hősünk nem vetkőzik ki teljesen magából, sőt mondhatni újra magára talál a sorozat eme részében.
tovább

God of War (PC)

PC megjelenés: 2022. január 14.
God of War (PC) tn
Az Olümposz istenei elleni bosszúhadjáratnak évek óta vége; Kratos egyszerű halandóként él az északi istenek és legendás szörnyek birodalmában. A veszélyes, zord vadonban harcolnia kell a túlélésért... és erre fiát is meg kell tanítania.
tovább

God of War Collection: Volume II

PS3 megjelenés: 2011. szeptember 14.
God of War Collection: Volume II tn
A God of War Collection: Volume II a PSP-re megjelent God of War: Chains of Olympus (2008) és God of War: Ghost of Sparta (2010) HD felbontású változatait tartalmazza, melyek kizárólag PS3-on érhetőek el. A játékok teljesen olyanok, mint kézikonzolon, egyedül a grafikát változtatták meg.
tovább

God of War: Ragnarök

PS4 megjelenés: ismeretlen
PS5: 1970. január 01.
További platform megjelenések
God of War: Ragnarök tn
A God of War: Ragnarök ott veszi fel a fonalat, ahol a 2018-as God of War a stáblista utáni jelenetben elejtette. Közeleg a Ragnarök, azaz a világvége, ami ellen Krattosnak és a folytatásban már idősebb fiának, Atreusnak kell valamit tennie.
tovább

The Order: 1886

PS4 megjelenés: 2015. február 20.
The Order: 1886 tn
A The Order: 1886 című PS4 exkluzív akicójátékban egy természetfeletti lényekre vadászó rend tagjainak bőrébe bújhatunk.
tovább