Kérjük jelentkezz be!

Játékadatbázis

Kiadó:

Movie Games S.A.

Fire Commander

PC megjelenés: 2022. július 27.
PS4: 2022. július 27.
XBOX One: 2022. július 27.
XBOX X: 2022. július 27.
PS5: 2022. július 27.
További platform megjelenések
Fire Commander tn
Tapasztald meg, mit jelent szembeszállni a tűzzel. Irányítsd a saját tűzoltó egységed ebben az izgalmas taktikai RTS-ben. Ments életeket, kezeld a vízkészleteket és gondoskodj a csapatodról a több mint 30 küldetés során. Légy igazi hős!
Fejlesztő: Pixel Crow Games
tovább

Lust for Darkness

PC megjelenés: 2018. június 12.
Lust for Darkness tn
A Lust for Darkness az Agony-hoz hasonlóan egy erotikus töltetű horror játék. Ám míg a pokolba vezető program a groteszk brutalitásról szólt, addig a Lunarium játéka inkább a pszichológiai horror irányába mozdul el.
tovább

Lust from Beyond

PC megjelenés: 2021. április 11.
Lust from Beyond tn
A Lust from Beyond a 2018-ban megjelent Lust for Darkness folytatása, de egyben önálló történet is. A főhős ezúttal a Lusst'ghaa dimenziót imádó Cult of Ecstasy tagja, Victor Holloway, aki azért állt be a szektába, mert furcsa látomások gyötörték álmában, és csak itt lelhet válaszokra.
tovább

Plastic Rebellion

PC megjelenés: 2019
Plastic Rebellion tn
A Plastic Rebellion története meglehetősen érdekes felütéssel nyit: amikor a szülők kilépnek az ajtón, a ház minden nap játszótérré változik. Minden szép és jó, egészen addig, amíg egy számítógépes vírus meg nem fertőzi a 3D-nyomtatót, ami aztán megállíthatatlanul kezdi ontani magából saját műanyag hadseregét, hogy átvegye a világ fölött az...
Fejlesztő: 1Z Games
tovább

Project Remedium

PC megjelenés: 2017. augusztus 14.
Project Remedium tn
A Project Remedium egy olyan történet orientált akciójáték, melyben egy olyan hemzsegő emberi testben játszódik, ami nem csak betegségtől szenved, de megannyi más bántalommal is küszködik.
Fejlesztő: Polyslash
tovább

The Beast Inside

PC megjelenés: 2019. október 17.
The Beast Inside tn
A Layers of Fear óta nem titok, hogy a lengyelekre a fantasy RPG-n és a kooperatív zombimészárláson túl is érdemes odafigyelni, lehet rájuk számítani, a nyár végén megjelent Blair Witch után egy kicsi csapat készített egy újabb vérfagyasztó horrort. A The Beast Inside a történetvezérelt kalandjátékok és a túlélő horrorok elemeit ötvözi: ez egy...
tovább