Kérjük jelentkezz be!

Játékadatbázis

Kiadó:

Sony Computer Entertainment Europe

Beyond: Two Souls

PS3 megjelenés: 2013. október 11.
PS4: 2015. november 26.
További platform megjelenések
Beyond: Two Souls tn
Csak úgy mint a Fahrenheit, majd a Heavy Rain, úgy a Beyond: Two Souls is egy erősen történetorientált, mozis élményt nyújtó játék, melyben egy fiatal lány kalandjait élhetjük át, az egésznek pedig az a különlegessége, hogy az Ellen Page által megtestesített hősnőnk képes kommunikálni a szellemek világával, sőt a túlvilág hatalmát is használni...
tovább

BigFest

BigFest tn
Szervezzél saját zenei fesztivált! - ez a BigFest című PS Vita játék mottója, melyben valódi együtteseket kell népszerűsíteni azáltal, hogy zenei fesztivált szervezünk nekik, amelyek lehetőleg nemcsak népszerűek, de anyagilag is sikeresek lesznek. A játék lehetőséget ad arra, hogy átjárjunk barátok/ismerősök fesztiváljaira is. Érdekes...
tovább

Bloodborne

PS4 megjelenés: 2015. március 25.
Bloodborne tn
A Bloodborne a FromSoftware akció-szerepjátéka, amiben a csapat korábbi játékaihoz mérten hű kihívás várja azokat a játékosokat, akik nem félnek meghalni, vagy egymilliószor.
tovább

Bound

PS4 megjelenés: 2016. augusztus 16.
Bound tn
A Bound felszínesen vizsgálva egy háromdimenziós platformjáték, és ha ennél mélyebbre nem merészkedünk, akkor egy, a történet által vezérelt kalandot kapunk egy kecses táncos, pontosabban egy balerina szerepében, akivel a szürrealitás határát súrló, a modern művészeti vonulatok által inspirált, 1080p felbontásban és 60 fps mellett elénk táruló,...
tovább

Detroit: Become Human

PC megjelenés: 2019. december 12.
PS4: 2018. május 25.
További platform megjelenések
Detroit: Become Human tn
A Quantic Dream a BEYOND: Two Souls után egy újabb nagy dobással állt elő, méghozzá a Detroit: Become Humannal, ami természetesen - a fejlesztőktől megszokott módon - újfent inkább mondható interaktív mozinak, semmint hagyományos videojátéknak. A történet ezúttal a jövőben játszódik, egy, a Szárnyas fejvadász című filmben látott világra hajazó...
tovább

Drawn to Death

PS4 megjelenés: ismeretlen
Drawn to Death  tn
A Drawn to Death a klasszikus lövöldék és a verekedős játékok elemeit kombinálja, olyan módon, hogy pörgős akciót kapjuk, ugyanakkor legyen megfelelő terünk arra, hogy bonyolultabb taktikákat használva járjunk túl az ellenfeleink eszén. Mindezt egy rajzol körítésben kapjuk meg, ami nagyjából olyan, amit egy ügyesebb kezű középiskolás...
tovább

DriveClub

PS4 megjelenés: 2014. október 08.
DriveClub tn
A MotorStorm játékok mögött álló Evolution Studios versenyjátéka, mely nem egy véresen komoly szimuláció, de nem is egy könnyed arcade eresztés, hanem a kettő között egyensúlyozó játék, ahol a vezetés élményének megragadása a fő cél.
tovább

Ecolibrium

PS Vita megjelenés: 2012. szeptember 12.
Ecolibrium tn
Az Ecolibrium egy életszimulátor, melyben egy komplett ökoszisztémát kell felépítenünk. Furcsa lényeink, flóránk és faunánk, ráadásul, nemcsak nekünk, de barátainknak is elérhetők, hisz a PlayStation Vita beépített közösségi funkciói lehetővé teszik a játékélmény megosztását.
tovább

Escape Plan

PS Vita megjelenés: 2012. február 22.
Escape Plan  tn
Az Escape Plan egy puzzle játék, mely a PlayStation Vita egyik kezdőcíme. A Fun Bits Interactive berkeiben Chris Millar (Fat Princess) vezetése alatt készült játékban a felhasználók Lil és Laarg párosát alakítják, kiknek egy csapdákkal sűrűn megrakott börtönből kell kiszabadulniuk.
tovább

Everybody's Golf

PC megjelenés: 2012. február 22.
Everybody's Golf tn
Van, mikor nem a leghangzatosabb címek nyújtják a legtöbb szórakozást. Az Everybody’s Golf nem tör hatalmas babérokra, csupán hosszú, és alapjában véve tartalmas játékélményt kínál. Mindenkinek.
tovább

Everybody's Gone to the Rapture

PC megjelenés: 2016
PS4: 2015. augusztus 11.
További platform megjelenések
Everybody's Gone to the Rapture tn
Az Everybody's Gone to the Rapture névre keresztelt alkotás egy kis városban, Shropshire-ben játszódik egy órával a világ vége előtt. A játékosoknak az a feladata, hogy a hátralévő 60 percben minél jobban ismerkedjenek meg a körülöttük lévő világgal, és annak hat, még ott lévő lakosával. A tervezők szeretnék bemutatni, hogy egy városkában hogyan...
tovább

God of War 3

PS3 megjelenés: 2010. március 19.
PS4: 2015. július 17.
További platform megjelenések
God of War 3 tn
A God of War 3-ban Kratos bosszúja végre beteljesedik, így láthatjuk, miként tűntek el a görög mitológia híres alakjai. A folyatásban szebb grafika, kiforrottabb játékmenet és egy még epikusabb történet várja a PlayStation 3 tulajokat.
tovább

God of War Collection

God of War Collection tn
A Sony Santa Monica-i stúdiója a Twisted Metal-szériát is jegyző David Jaffe vezetésével 2005 márciusában elkészítette a PS2 történelmének egyik legtökéletesebb játékát, amely ebben a műfajban játékmenetét, zenéjét és grafikáját tekintve azóta sem nagyon talált legyőzőre.
tovább

Gran Turismo

Gran Turismo tn
Nem kis "autópályázott" a PSP-s Gran Turismóval Sony: összesen 800-féle autót irányíthatunk 35 nagyszerűen kidolgozott pályán és a multiplayer mellett ott van a remek challenge mód is. Kár, hogy a karriermód viszont kimaradt a játékból...
tovább

Gran Turismo 5 Prologue

PS3 megjelenés: 2008. március 28.
Gran Turismo 5  Prologue tn
A Gran Turismo 5 - Prologue egy fizetős demóverzió, mely több mint 60 részletesen lemodellezett autót mutat be olyan nagynevű gyártóktól, mint a Ferrari, Nissan és Audi, és öt versenypályát a világ minden részéből.
tovább

Gran Turismo 6

PS3 megjelenés: 2013. december 06.
Gran Turismo 6 tn
A híres Gran Turismo-széria hatos sorszámot viselő darabja, mely 1200 autót, 33 pályát, tovább fejlesztett grafikát, még jobb fizikát, sokoldalú többjátékos módot és nagyon tartalmas játékélményt nyújt.
tovább

Gran Turismo Sport

PS4 megjelenés: 2017. október 18.
Gran Turismo Sport tn
A Gran Turismo Sport, az eddigi legrealisztikusabb része lesz a szériának, még szebb grafikával és még jobb fizikával, sőt, VR támogatás is kapunk, de ezen felül, természetesen most is mindent a versenyszellemnek rendelnek alá a fejlesztők.
tovább

Heavenly Sword

PS3 megjelenés: 2007. szeptember 14.
Heavenly Sword  tn
A Heavenly Sword egy PS3-exkluzív játék a Ninja Theory műhelyéből, a stílusát tekintve pedig egy akciójáték, melyben az akrobatikus kaszabolás kapja a főszerepet, egy mágikus pengével a kezünkben, amit emberek sokaságának állíthatunk a fejébe. A történet szerint egyedül csak Nariko, a játék központi karaktere, s a Mennyei Penge egyetlen...
tovább

Heavy Rain

PC megjelenés: 2019. június 24.
PS3: 2010. február 24.
PS4: 2016. március 02.
További platform megjelenések
Heavy Rain tn
A Quantic Dream rendkívül látványos kalandjátékában négy olyan karaktert irányítunk, akik egy gyermekeket gyilkoló sorozatgyilkos után nyomoznak. A QTE akciókon keresztül irányítható játék hangulata fantasztikus, a története kiváló, messze az utóbbi idők legjobb kalandjátéka.
tovább

Helldivers

PC megjelenés: 2015. december 07.
PS3: 2015. március 03.
PS Vita: 2015. március 03.
PS4: 2015. március 03.
További platform megjelenések
Helldivers tn
A Helldiver egy taktikus, felülnézetes csapat alapú akciójáték, amelyben egy négyfős osztaggal védhetjük meg a Super Földnek nevezett otthonunkat. A játék online és offline egyaránt játszható kooperatív módban, vagy egyedül. Kidolgozott kampányt és PS3-as, PS4-es, illetve PS Vitás cross-play opciót tartalmaz.
tovább