Kérjük jelentkezz be!

Játékadatbázis

Kiadó:

UIG Entertainment

Farming Giant

PC megjelenés: 2012. október 05.
Farming Giant tn
A Farming Giantben a saját kis gazdaságunk felvirágoztatása a cél, a régi, klasszikus tycoon sorozatok szellemében. Tanyánkon egész nap és egész éjjel zajlik az élet, kalandjaink pedig kimerülnek az aratásban, az építkezésben és a kereskedelemben -- ezzel szemben viszont nem szabad egy unalmas játékot várni, lévén a balsors bármelyik szebb...
Fejlesztő: UIG Entertainment
tovább

Into the Dark

PC megjelenés: 2012. november 05.
Into the Dark tn
Az Into the Dark egy indie horrorjáték, mely, bár stílusát tekintve FPS, közel áll az Amnesiához hasonló, puzzle-ökre épülő kalandjátékokhoz. A történet főszereplője Pete O’Brannon magánnyomozó, akit egy bonyolult biztosítási ügy sodor egy elhagyott New England-i házba -- odabent persze elszabadul a pokol, mutánsok, zombik és egyéb...
Fejlesztő: Homegrown Games
tovább

Realms of Arkania: Blade of Destiny

Realms of Arkania: Blade of Destiny tn
Az 1992-es német szerepjáték modern remake-je, mely egy fantasy világba kalauzolja el a játékosokat, tele titkokkal és rejtélyekkel, megoldandó küldetések garmadájával. Fontos kiemelni azonban, hogy a program nem rokona a Gothic 4-féle Arcaniának!
Fejlesztő: Crafty Games
tovább

Skycraper Simulator

PC megjelenés: 2010. szeptember 09.
Skycraper Simulator tn
A Skycraper Simulatorban egy építési vállalkozó bőrébe bújva húzhatunk fel felhőkarcolókat, kezdve az alapok kiásásától, egészen az átadásig. Később komplett birodalmat építhetünk, csak a pénzre figyeljünk oda, de nagyon!
Fejlesztő: UIG Entertainment
tovább

Woodcutter Simulator 2012

PC megjelenés: 2012. augusztus 06.
Woodcutter Simulator 2012 tn
A Woodcutter Simulator 2012-ben egy derék favágó bőrébe bújva kell kitermelnünk a küldetések teljesítéséhez szükséges faanyagot, látványos 3D-s grafika és sok munkagép hitelesen lemodellezett digitális másának irányítása közepette. A játék sok türelmet igényel, de ez egy szimulátortól csak természetes.
Fejlesztő: UIG Entertainment
tovább