Kérjük jelentkezz be!

Játékadatbázis

Kiadó:

Klei Entertainment

Don't Starve

PC megjelenés: 2013. április 23.
PS4: 2014. január 07.
További platform megjelenések
Don't Starve tn
A Don't Starve egy érdekes, nyílt világú túlélőjáték, melyben a játékosnak egy szigeten kell megtalálnia az életben maradás kulcsát. Felfedezés, gyűjtögetés, tárgykészítés , és persze a túlélés lesz a fő feladat, miközben persze ellenfelekkel is meg kell küzdeni.
tovább

Don't Starve Together

PC megjelenés: 2014. december 15.
Don't Starve Together tn
A Don’t Starve Together a Don’t Starve különálló multiplayer kiegészítője, amiben már nem egyedül kell szembenéznünk a vadon viszontagságaival, ám egyúttal kétszeresére is nőtt a kihívás. A feladatunk egyszerű: éljük túl mindazt, amit a játék elénk dob, és ami a legfontosabb, ne haljunk éhen.
tovább

Hot Lava

PC megjelenés: ismeretlen
Hot Lava tn
A Hot Lava a gyermekkor kedvelt játékát kínálja, digitális formában. Képzeld el, hogy a padlót forró láva borítja, és te csak a szobában lévő bútorokon, tárgyakon keresztül tudsz közlekedni, hogy elmenekülj az égető anyagtól. A Klei Entertainment alkotásában számtalan helyen teheted próbára ügyességedet, az iskolai tantermektől kezdve félelmeid...
tovább

Incognita

PC megjelenés: 2014. augusztus 19.
Incognita tn
A Klei Entertainment egy, az XCOM-széria által inspirált, körökre osztott stratégiai játékot készített, melyben a főszerepet kémek töltik be, akik érzékeny információkra vadásznak, erősen őrzött területeken.
tovább

Invisible, Inc.

PC megjelenés: 2015. május 13.
PS4: 2015
További platform megjelenések
Invisible, Inc. tn
A Mark of the Ninja és a Don't Starve készítőinek legújabb játéka, amely 2015 tavaszán jelent meg PC-re. Igazi meglepetést okozott a körökre osztott stratégiai rendszerével és mesés, képregényes látványvilágával.
tovább

Oxygen Not Included

PC megjelenés: 2017. május 18.
Oxygen Not Included tn
Az Oxygen Not Included a Klei Entertainment 2017-ben megjelent túlélőjátéka, amiben a fejlesztők összevegyítették a Dwarf Fortress formuláját a Don't Starve grafikai stílusával és tanulhatóságával valamint a Rimworld közérthető komplexitásával. Az Oxygen Not Included-ben az oxigén a túlélés kulcsa, miközben a stílus ismert elemeit is...
tovább