Szöveg
Nem tegnap volt, igaz, de úgy érzem, a saját véleményemet el kell erről mondanom.
Tehát, eljött az ominózus nap. A "Büszkeség Napja". Már a kezdetek kezdetén lehetett tudni, itt valami nagy balhé lesz. Pontos adatokat nem tudok, de irreálisan sok ellentüntetést szerveztek az Andrássy-úton. De még mielőtt belekezdenék a történtek elemzésébe, egy kis vélemény a melegekről.
Bevallom, nálam elég kettős a vélemény róluk. Érthetőbben: Ha jön velem szembe egy ember, aki tök átlagosan néz ki, de tegyük fel, hogy tudom róla hogy "más", akkor nem nézek rá úgy, csak elmegyek mellette. Viszont ha két kifestett faszi, egymásba gabalyodva jön velem szembe, akkor már azért az én zsebembe is kinyíllik a bicska. És mivel a melegfelvonuláson csupa ilyen ember vonul végig, nem igazán értek egyet azzal, hogy ezt évről-évre meg kéne rendezni.
Pláne akkor, amikor az ország ilyen állapotban van. Értem ezalatt az "emberek" (ezeket a valamiket nem szívesen nevezem embernek) felfokozott hangulatát. Így egyáltalán nem lepődtem meg azon, amikor a TV-ben azt láttam, ahogy a fejlődő magyar ifjúság "mocskos buzik"-at skandálva tojással dobálja felvonulókat. Viszont ami ezután következett, az azért sok volt. A nagymagyar fasiszták miután megjelentek a rendőrök, rájuk támadtak. Hogy miért, azt az a barom se tudta megmondani, akit bíróság elé állítottak, majd felfüggesztett (!!!) börtönre ítéltek. Hivatalos szerv ellen elkövetett erőszak. tehát, megdobálhatom macskakővel a rendőröket, ezzel veszélyeztetve az életüket, és mit kapok? Maximum felfüggesztett börtönt. De nem ám öt évet. EGY FRÁSZT! Kiszúrják a szememet egy-másfél évvel. Azután a nagyon okosak csodálkoznak, hogy minden ilyen "eseménykor" a kissebbség rátámad a rendőrökre.
De ez miért is történhatett meg? Én úgy gondolom, a magyar nnemzet nem egy harcos nép, mégis mostanában azt folytat magyar kissebbsége ellen. Más államokba ha ilyen tüntetést jelentenek be, lesöprik az asztalról elkerülve ezzel azt, hogy fáradtségos és veszélyes tömegoszlatásba kezdjenek. De itt úgy látszik az ép ész fölé emelkedik a "szabadságjog".
És itt jön a következő bökkenő. A dobálózó, ordítózó kisebbség bőven kimeríti a gyűlöletbeszéd fogalmát, de nem tesznek ellene semmit. Miért is? Mert az úgynevezett "szabadságjog" felette áll az ép elmének. Nem látják, hogy ebben a koszfészekben a szó és a cselekedet határa már-már egybe forrt. Nem, inkább felmentik az elkapott ordítozókat, csak hogy megmutassák: "Ez már nem a szocializmus, itt már szabadság van".
Hihetetlenül hülye a magyar...