Átlagos esetben egy novellán ülök jó pár napot. Vagy többet. Ezt én úgy nevezem, hogy „jól megrágom az egészet”, de egyébként az igazság az, hogy sokszor lusta vagyok azt csinálni, amit kellene.

Most viszont jöjjön egy különszám, amikor rekordidő alatt sikerült összedobnom egyet, nem máshogy, mint MSN-en. A helyesírási hibákért mi kérünk elnézést.... (és azoktól is, akik nem értik, mi a rossebről is írok alább)

 

 

             Néni az elsőről             üzenete (20:49):

http://www.youtube.com/watch?v=HOS4SdqXscY

Jójójójóóóó

             People Can Fly                 üzenete (20:52):

zsír

             Néni az elsőről             üzenete (20:52):

Vágod, ez hol és mibe van?:D

             People Can Fly                 üzenete (20:53):

hl gondolom

:D

             Néni az elsőről             üzenete (20:53):

JajaXD

Ep2

Vége.

             People Can Fly                 üzenete (20:54):

igen?

             Néni az elsőről             üzenete (20:54):

Ja. Mikor jönnek a striderek.

             People Can Fly                 üzenete (20:54):

hmm...annyira nem emlékszem már:D

             Néni az elsőről             üzenete (20:55):

Amikor a kis bonyóket rá kellett dobni az izékra, hogy könnyen ki lehessen nyírni őket.

             People Can Fly                 üzenete (20:55):

azt tom csak a zene nem rémlik

             Néni az elsőről             üzenete (20:56):

Joe egy kis ellátmányos házban húzta meg magát. Kilesett az ajtón, de az ég világon semmit nem látott a fákon kívül. "Utálok egyedül lenni." gondolta, mikor szétnézett az egészségügyi csomagokkal és lőszerrel bőven megpakolt polcok között.

             Néni az elsőről             üzenete (20:59):

Épp arra gondolt, hogy elugrik WC-re, nehogy a megjelenő Combine katonáktól szó szerint beszarjon, de nem tehette: az ellenség közeledtére figyelmeztette a hangos beszelő. Ahogy meghallotta a hangot, szorosabban markolta meg a markában szorongatott géppuskát. "Na, most megkapjátok, köcsög sípoló emberek!" - lelkesítette magát, de valamiért nem ment neki: a lelke mélyén félt attól, hogy egy nagy kaliberű golyó félbe metszi a fejét, és az agyveleje, mint a puding, vagy a nagyon régi kocsonya végigcsúszik a padlón, s a Combine emberei röhögve taposnak rá, sőt, talán be....

Elhessegette a baljós gondolatokat inkább, s ismét kikandikált az ajtófélfán.

             Néni az elsőről             üzenete (21:00):

Bár még mindig csak az angolban egyszerűen tree-nek nevezett képződményeket látta, már hallott valamit. Valamit, amit nem akart megtapasztalni szánalmas kis földi léte alatt: a striderek dübörgését.

Írjam, vagy felesleges?

             People Can Fly                 üzenete (21:01):

nem,sztem jóó, az vicces h "köcsög sípoló emberek":D

             Néni az elsőről             üzenete (21:02):

Oké, szóval (ezt így, natúrba jelentetem majd meg a bolba, ha vállalod a ....nicknevedet:D

             People Can Fly                 üzenete (21:02):

 a pípölkenflájt?

             Néni az elsőről             üzenete (21:03):

Ja.

             People Can Fly                 üzenete (21:03):

de mihezkellaz?

             Néni az elsőről             üzenete (21:06):

Joe nagyot nyelt. Tudta, a hosszú lábú gyilkológépek már beléptek a bázis területére, ergo van mitől félni. "Oké. Tehát, én itt vagyok egyedül. Van egy géppisztolyom, meg egy rakat lőszerem. Ők vannak....a francba is, rohadt sokan! Kilapítanak!!!!" - tört fel benne a pánik, de ekkor a sötét alagút végén megjelent a fény: "A strider-elhárító bogyó! Ha azt rádobom a lépegetőre, akkor csak egy lövés, és vége neki." - ez reményt ébresztett benne, de akkor a fény elkezdett neki dudálni. "Hmm....csak hogy juttatom fel a gépek testére? Áhhh, megdöglök!" - tudatosult benne a sors kegyetlen döntése, hallva az egyre közelebbről érkező lövéseket.

Csak. Mert flessXD

             People Can Fly                 üzenete (21:08):

oké:D

énis a Painkilleresektől szedtem:D

             People Can Fly                 üzenete (21:13):

.." és akkor hirtelen feltűnt egy Hiró"

             Néni az elsőről             üzenete (21:14):

Ám ekkor, valami történt. Egy egészen új zajt hallott. Egy felé robogó kocsi, semmivel össze nem téveszthető hangját. Az új jövevény irányába nézett, majd teljesen megdöbbent a látványtól. "Mi a fene ez?!" - ötlött fel benne, amikor meglátta az összeeszkábált kocsit, amiben - nem ült semmi. A jármű fékezett előtte, majd hirtelen megjelent mellette két narancssárga kéz, ami valami sárgásszínű szerkezetet tartott. Ettől a látványtól Joe úgy megijedt, hogy visszarohant a házba, és magára csukta a WC ajtaját. De a kíváncsiság nagyobb volt a félelemnél, ezért az ajtó résén kukkantott ki. A lebegő kezek a bigyóval a (borzalmas nyelvhelyességi hiba következik) "strider-elhárító-bogyó-tárolóhoz".

             People Can Fly                 üzenete (21:14):

:D:Dhátezjó

             Néni az elsőről             üzenete (21:17):

A test és egyéb nélküli szerzet megfogta a furcsa kéziporszívójával a bogyót. És lebegett! Beszarás, lebegett a golyó is! Joe (most lépett fel valakiXD) megtörölte a szemét, mert azt hitte, a sok vattától hallucinál, de nem. Ez volt a valóság. Miután Horst Fuchs bebizonyította, az új tévésoppos "vákumklínerje" mit is tud, kirohant a házból.

             People Can Fly                 üzenete (21:18):

:D:D

             Néni az elsőről             üzenete (21:24):

Meglepődött lázadónk kilépett a retyóról, majd bátortalanul elindult az ajtó irányába. De a lába nem vitte tovább, mert akkor hirtelen tisztán kivette a madárcsicsergés és sztenderd fegyverropogás közül az új audió szerű behatást, ami a fülén át érkezett be az idegrendszerébe, ott valami rettenetesen bonyolult dolgon feldolgozódott, majd felfogta a hipofízise: "A strider a kék hosszú csíkkal készül lőni, ami egyet jelent azzal, hogy rám fog robbanni ez az annó lakásként, most lőszer és macskaalomtárolóként használt építészeti csoda!". Azzal futásnak eredt a hátsó ajtó felé, hogy de....rendezetten visszavonuljon, de már késő volt, mert maga felett meghallotta a robbanást. A tetőzet elkezdett recsegni-ropogni, s már csak pár méterre volt a kijárattól, mikor.....mikor is nem történt más, mint hogy.....

             People Can Fly                 üzenete (21:25):

:D

célozgatunk célozgatunk?:D

             Néni az elsőről             üzenete (21:26):

Várj, most jön a grande finálé!!!! Szóval, akkkor nem történt más, minthogy.....

             Néni az elsőről             üzenete (21:27):

.....valamiért a Windows meghalt, és fekete lett minden. Joe felbukott egy karakterben, utolsó erejével még anyázott egyet, majd eltűnt az egyesek és nullák tömegében....

THE END

             People Can Fly                 üzenete (21:28):

ahh

szal csak  a játékban ment?:D

heh ez jó

             Néni az elsőről             üzenete (21:28):

Na, ezt mentem le....XD

People Can Fly                 üzenete (21:28):

küldd el a Keletnek

 

 

 

Itt egy kis utóirat. „Pípölkenfláj”, becsületes nevén Peolpe Can Fly azt mondta nekem, hogy az üzenetei alapján teljesen kreténnek tűnik. Szóval, jöjjön egy kis szöveg, amit bár nem ő írt, de fogadjátok szeretettel.

 

Szekularizmus

A szekularizáció a társadalom modern viszonyainak a vallás társadalmi helyzetére vonatkozó leírását jelenti, míg a szekularizmus azt az ideológiai küzdelmet, melynek célja a vallás kiszorítása a társadalmi nyilvánosságból, a vallási nézetek megsemmisítő kritikája a tudomány(osság) nevében valamint az egyház(ak) és az állam maradéktalan szétválasztásának szorgalmazása. A szekularizmus két fontos példája a francia forradalom és az ezt követően kialakult szekuláris állam, valamint Albánia, amely Enver Hoxha (1908-1985) idején a világ első ateista államának lett kikiáltva.


Ui: nem mondta, hogy ezt szúrjam be, csak annyit, hogy valami egyházasat. Hát, tessék