Első és legfontosabb, hogy nyert a Fradi! Ferencváros-Kazincbarcika 4-0! Ez pár éve még vicces lett volna, most azonban komolyan örülök neki, hogy ismét azt látom, hogy osztálykülönbség van a Fradi javára. Kicsit mintha kezdene megnyugodni a csapat. Reméljük a helyzet rendeződik és a pénz megoldja a gondokat. A mai meccsről Csank mester nyilatkozott:

Csank János (az FTC edzője):
- Remekül passzoló, szervezett csapat a Kazincbarcika, amely ha mindig ezt a játékot mutatná be, nem sok csapat tudna győzni ellene. Csapatunknál az első félidőben "nem kis" nevek hibáztak néha nagyokat az utolsó passzoknál, így nehéz volt felépíteni a támadásokat. Örülök, hogy most már egyre több olyan játékosunk van, aki pontrúgásnál veszélyes lehet, hiszen ezzel tudtuk megbontani a vendégek jól megszervezett védekezését. Annak is örülök, hogy mindkét meccsünk úgy alakult, hogy a végén volt oka örülni a szurkolóknak, hiszen egyáltalán nem mindegy, milyen szájízzel mennek haza drukkereink. Örülök Bartha góljának, hiszen az első félidőben nehezen lendült bele, Shaw pedig azt csinálja, amihez ért, ő góllövésre született.



A másik érdekes hír, hogy a Futsal csapatunk Ukrajnát kapta. Van esélyünk, hogy ott legyünk Braziliába. Mindenki legye ott, aki tud a meccsen április elején, de addig még erről úgyis írok :)