Hello mindenkinek!

Nem is tudom,hogy hol kezdjem így hirtelen,mivel még ez a 1st blogom,kicsit még amatőrként vágok bele,hogy olyan legyen,amilyet el is lehet várni... Kéretik nem beszólogatni!

<<<>A lecshow<>>>

Akkor belecsapok a lecsóba,és elkezdem írnivalómat,de egy kis beszámoló a mai reggelemről...Eléggé ul ébredtem,mindennek tetejében olyan frankó idő van kint,hogy az valami fenomenális!Tisztára jól esett odakint fagyoskodni,közben pedig fotókat illetve videt készíteni,de sebaj,ennyi fáradtságot megért,ráadásul meg is ígértem,és mint tudjuk,"Ígéret szép szó,ha betartják,úgy jó!" Visszatérve a frankó időre,egyszer eljön az idő,amikor én uralhatom az időjárást,egyenlőre elég ennyi is,majd később tervezem a világuralmam.

Mielőtt megvettem ezt a telefont,előtte egy LG Optimus One P500-am volt,azzal is meg voltam elégedve,de a kettő között ég és föld a különbség,természetesen az S8500 javára.

Egy kis specifikáció:

#ARM Cortex-A8 CPU@1Ghz
#PowerVR SGX540 grafikus gyorsító
#RAM 256MB/ROM 512MB
#Bada OS

Én 1.2-es Bada-val,illetve 8GB-os Samsung MicroSDHC-vel használom...

Akkor hogy ne csak rizsázzak,jöjjön a "teszt"...
Itt említeném meg,hogy ez csak egy gyors teszt,nem annyira részletes,mint mobilarena-n,én csak a legfontosabb tulajdonságait/képességeit emeltem ki,azokat,amik nekem abszolút fontosak!



<<<>A teszt<>>>

Külső:

Szép,nem túl kihívó,és letisztult formával jellemezhető a telefon.Semmi olyan nincs rajta,ami oda vagy felesleges lenne,vagy éppen esztétikailag ronthatja az imázsát.A ház a fényesebb részeken(műanyag) előszeretettel gyűjti az ujjlenyomatok,de őszintén,ki nem ************ le? Sehol nem recseg,ropog a készülék,jól össze van ez rakva,úgy,ahogyan egy telefont illik összerakni!Minden a helyén van,beleértve a gombokat is,amiket pont oda tettek,ahol kényelmesen elérhető.pozitívum,hogy az USB felett egy kis ajtócska van,ami nem csak hogy kényelmesebbé teszi a használatot(nem úgy,mint pl. a Nokia 6300-om),de még jól is néz ki.

Hardver/OS/Sebesség:

Erről már említettem egy pár dolgot,ezekből következtetni is lehet,hogy nem egy lassú telefon(az erős hardver hozza a formáját),mellesleg a Bada is egy jó operációs rendszer,így az Android után.És ha választanom kellene a kettő között,azaz Bada vs. Android,hát nem tudnék,nálam mindkettő 50/50%-ot kapna.Maga az op. rendszer teszi a dolgát,gyors,könnyen használható,nem terheli le a gépsast,még alkalmazásokkal sem,nem úgy,mint Androéknál.

Multimédia:

A készülék szeme egy 5Mpx-es,AF-es kamera.A szoftver könnyen kezelhető,sok a beállítási lehetőség.Képet 2560x1920-as felbontásban,míg videót 1280x720p-ben rögzít,ami ugyebár nem is olyan rossz! A vaku jelenléte pedig igazi pozitívum,és személy szerint meg vagyok vele elégedve.
A zenelejátszó fut mindenhol,még háttérben is ID3-tag alapján szűr(bár számomra majdhogy nem lényegtelen),Van FM rádió,de sajnos csatlakoztatni kell a fülest. 3,5"-os jack csatlakozót használ,így olyan fülest használhatsz hozzá,amilyet akarsz,én egy Sennheiser CX 400 II-vel fogom,már a teszt megvolt,és hát eszméletlen,amit művel!.DivX/XviD nem számít neki,megeszi.

És akkor a lényeg,képek,illetve 720p-s videó



http://www.youtube.com/watch?v=JwaM4brCqrk
http://www.youtube.com/watch?v=XXCWBy6jynU

Mivel ahogy írtam,ez egy rövidke kis teszt,így zárnám soraim.Remélem másnak is segítettem ezzel a kis leírással.

Köszönöm,ha elolvassátok!