A World of Tanks zárt bétája a mai napon véget ért. Szeptember 1. napján viszont újra elindul a béta , viszont már nyílt lesz így bárki csatlakozhat. Azok akik részt vettek a zárt bétába azok 5000 aranyat fognak kapni és bizonyos pénzt visszakapnak amit a tankokra költöttek a zárt béta során.
Újítások is életbe lépnek majd, például: álcaháló, elsősegély csomag, javítás. Ezt eddig csata közbe nem lehetett, de majd igen. Bevezetik az osztag rendszert is, így a csatatéren osztagokba besorolva kell harcolnunk. Ja és be lesznek vezetve az Amerikai tankok ( megjegyzem ebbe az időbe, nem az amcsik tankjai voltak a csúcsok, a hadszinttereket a német és orosz tankok uralták.)
Nos nagyon várom már a nyílt bétát, hogy újra játszani tudjak. Mert most nem tudok játszani a World of Tanks-szal. De még jobban várom az, hogy végre valahára a teljes értékű játékkal tudjak játszani , aminek megjelenéséről konkrét időpont nincs, csak annyi hogy még idén ősszel. Reménykedek a legjobbakba.
Egyébként a játék igencsak ragaszkodik ahhoz, hogy valósághű legyen. Például egy Panzer III Ausf A-nak esélye nincs megsebezni egy IS-2-est, amik a valóságba nem tudták kilőni egymást az a játékban se fogja.
Az E3-on díjat is nyert a Legjobb új koncepció díját nyerte el.

Pár képet is megmutatok:




Nos akkor pár videót is megmutatok a játékkal kapcsolatba:







A játék honlapja