Nos, miután mindenki (lol, többesszám...) túltette magát ezen a trágya cím + bevezető kombón, had áruljam el, hogy a Skyrim egy kiöleltjó játék lett!

Ok, csak ennyit akartam.

Első nekifutásra kezdjünk talán azzal (nem, a címet még azért sem fogom megmagyarázni), hogy anno egy "restart" posztot már írtam, még egyszer meg nem akarom elsütni. Na meg túl sok okom nem is lenne rá, hiszen majdnem egy évig nem lehetett használni a blogokat, bár az azért talán sejtet valamit, hogy az utolsó posztom másfél éve íródott, és az előtt is körülbelül havonta jelentkeztem csak. Azt meg már most elárulom, hogy ezen a jó szokáson meg nem fogok változtatni. De talán ha akarnék se tudnék. Tudjátok, tanulni azt kell, most meg már elég sokat. No meg SirMr Dawnton urat sem hagyhatom magára túl sokáig, mert a végén még bedurcázik nekem, azt meg szerintem senki sem szeretné... Hmm... Csak most veszem észre, milyen művészi screenshot lett.

Elég sokat (jó, annyira azért nem, de néha szarás közben tényleg rátértem a témára) gondolkoztam rajta, hogy mit is írjak. Felmerült egy BF3 teszt. De ahhoz az sem ártana, ha kijátszanám a single részét, ahhoz meg most nincs erőm (a repcsis pályánál egy időre meguntam), plusz multiban is kb csak 15 órám van, abból is 10 óra Caspianon, szintén 10 óra meg csak endzsíner kaszttal. Így azért nem merek nekiállni. Aztán az olvasók 90%-ának meg amúgy is a töke tele van már a sok "teszttel". Majd az év végi "best of..." posztban leírom a véleményem.

A Skyrimről viszont tervezek egy hosszabb élménybeszámolót, amint kitoltam, szóval már csak hónapok kérdése. Egyelőre annyit, hogy minden elképzelésemet túlszárnyalta. Habár bugok terén nem áll valami jól (pl most kellett visszatöltsek egy bug miatt egy korábbi mentést. Elég ha annyit mondok, hogy -5 játékóra, s lehet, hogy még most sem lesz jó, nem volt kedvem ma már megnézni), de a patch(ek) remélhetőleg mindent javítanak majd. Viszont az egész játékban a nagybetűs HANGULAT köszön vissza, szóval képtelen vagyok haragudni rá.

Egyenlőre ennyi lenne. Itt van pár általam készített screenshot a játékból (képet is ritkán merek csinálni, minden második alkalommal amikor rányomok a képet rögzítő gombra mindig kilép a játék)






Ennél jegyezném meg, hogy azért vicces, hogy egy mamut gyakorlatilag erősebb, mint egy sárkány. Egy darabig néztem ahogy harcoltak, aztán egy-két nyíllal elintéztem a sárkányt. Jó, két mamut volt, de akkor is. Gyakorlatilag kinyírták nekem (aztán meg majdnem engem is)


Ugye jobbkatt kép megnyitása, ha nagyban szeretnétek megnézni.


Ja, és ne feledjétek: