No, a sok fizikai kémia ZH-ra való tanulás, és a validálás számolásának megunása után fogtam magam, és folytattam a harcomat a Medieval 2-ben, a franciákkal. A pápával úgy tűnik megint sok problémám lesz, ugyanis sikeresen kiírtottam a spanyolokat, és most már annyira lent vagyok a pápa szemében, hogy már keresztes hadjáratot se kérhetek tőle. De legalább az inkvizítorok egyelőre békén hagynak. Már csak egy terület van hátra a Brit-szigetekből, hamarosan kiütöm a portugálokat, és jobb lesz a dánokra fordítani tekintetemet, ugyanis ismét kezdenek nagyon erősekké válni. Hiába átkozta ki őket a pápa, lassan kiírtják a Római Birodalmat... Na, majd meglátják mi van, ha a szövetségeseimet bántják. Katonák! Támadás!!!!!!! A hazáért!!!!!! Franciaországért!!!!!!!!

Aztán pedig megnéztem a Fullmetal Alchemist aktuális epizódját, és muszáj kibeszélnem magamból! Figyelem! Spoiler következik!
Nos, rögvest az elején beigazolódott az egyik gyanúm, amikor is Laira (vagy hogy is hívják...) bement abba a nagy terembe, ott voltak a homonvulusok, és mind meghajoltak előtte... Gyanús volt nekem ez a csaj onnantól kezdve, hogy újra feltűnt! Sőt, kezdtem sejteni, hogy talán ő a homonculusok vezetője. Aztán ott van Elricék apja, aki szintén gyanús volt az előző részben tett megjegyzése miatt, miszerint anno a főszereplők szülőfalujában nem volt vasút, miközben az egyik katona halkan megjegyzi, hogy ott 100 éve van vasút. Na de ami azután következett, hogy elszökött... Laira=Dante? Mi van????? Ez pár dolgot megmagyaráz, de ugyanakkor még több kérdést vet fel. És Elrickék apja is ilyen? Húha... Már várom a jövő heti epizódot. Amúgy elgondolkoztam azon, hogy a fiúk apja honnan tudja, hogy lelket csak egy másik testhez lehet kapcsolni? Miután Danténak új teste van, van egy olyan sejtésem, hogy mind Dante, mind Elrickék apja így szerez testeket... Váááááá!!!! Alig bírom kívárni a következő hat napot!