Reggel, suli, nemzetközi idő szerint is már csak baromi kevés van hátra sulikezdésig. Barátom jön, nagyban integet. Első mondat: "Tomókám, 2000 birodalmi!". Jóvan kiskoma, nyugalom, fekszik, nyugszik. Igen, úgy kezdjük a napot, hogy gép be, travian.hu. Hát igen, a kockaság első tünete.



De a játék "szépsége" nemcsak ebben áll. Ez bizony véres életjáték. Mert itt ha elsütsz egy poént a klánfórumban (bizonyos helyeken), ott egyből lehurrognak, hogy jön ez ide, satöbbi. Aztán a legtöbben sportot űznek mások betámadásából (az a jobb, ha csak farmolni akarnak, akadnak olyanok, akik pusztán azért akarnak a földdel egyenlővé tenni, mert unszimpatikus vagy - persze ez álalában profil alapján ítélendő meg...). Ha megkérsz valakit, hogy ne támadjon, akkor is több lehetőség van:

1. Egy az ezerből, ha az illető tiszteletteljes kérésre abbhagyja. Ez akkor lehetséges, ha az illető rendes, vagy megfenyegeted egy több ezres lakosságú haverral.

2. Nem válaszol semmit. Van ilyen, egyszerűen leszar.

3. Elnevez mindenféle g*cinek és tovább farmol. Ilyennel nincs mit tenni megint csak.

4. Megígéri, hogy nem támad, majd a legváltozatosabb időpontokban sunyiba' lerohan. Idegesítő, de megint csak nincs mit tenni.

Egyesek képtelenek felfogni, hogy ez csak egy játék, és mindent véresen komolyan vesznek, régi klánvezérem is ilyen volt, ott pattogott amikor valamit nem úgy csináltam ahogy a "felettesem" megkövetelte. Hát ezt .

Ezt csak amúgy hirtelen felindulásból írtam, mert kezd a dolog idegesíteni.

Legyetek jók, csöcs!