Amúgy mikor ezt írom, már csak 12258-adik vagyok a Quake Live váró listán, szóval minden esélye megvan hogy a vérnyomásom közelebb kerüljön a magasságomhoz, mint az IQ szintemhez, de ez mellékes. Az utóbbi hetek unalmát igyekeztem pár másnak hasznos dologgal eltölteni. Megcsináltam néhány fotó retusálást és keretezést, rendszert telepítettem és programozgattam is egy kicsit. Sikerült meggyőznöm valakit, hogy a DivX videó igenis Avi fájl. Legalábbis bízom benne.

Igyekszem aktív maradni a fórumon is, bár manapság elég sok az úja arc és elég kevés a régi. Kissé elriaszt néha. Nem mintha gondom lenne az újakkal, de azért a rengeteg troll támadás után óvatos lettem. Nincs kedvem a levélkékhez a postafiókomban, ami édesanyám hozza s ló bizonyos termékével kapcsolatban, úgyhogy inkább kussban vagyok. Lecsökken a játékok száma is erőteljesen, amihez hozzá tudok még szólni, szóval nekem hamarosan befellegzik.

Remek, közben ahogy elnézem a számláló elérte a mágikus 1000-es határt. Talán még az éjjel elindul. A tv-ből valami ritka pocsék soft prono nyáladzás ömlik a a képembe és nem tudom hol a távirányító.. alakul az esti hangulat.

Hát ez remek, kiírta a Quake LIve, hogy telepítsem fel a kliens programot. Az már délelőtt megvolt.."ba*d meg magad akkor!" Ezért vártam ennyit. Hu de jót játszottam.. persze: az idegeimmel..

Már csak ez a nyivákolás hiányzott, ami a szomszéd háztól jön.. valami borzalom. Tetézi a frankó hangulatot. Az a másik, hogy a derekam jobban fáj mint valaha. Ja és nem... "Mártikám az a nem ér egy lószerszámot sem!"

Szóval döglődök, vagy valami hasonló. Elfogyott a málnaszörpi is. Sebaj. kimászok én valahogy egy másik adagér.. vagy nem. Közben a pornófilm átment horrorba. Hely de jó. Igazi popcorn hangulatom lett. Úgyis rég néztem már rendesen t.v-t.. Kell egy kis agyzsiböleltás. Kár hogy nem a Győzike van, attól egyből tudok aludni.

Amúgy meg nem is olyan rosz, hogy nem dolgozom. Egész jól elpunnyadok itt magamban. Piszkos gondolatok járnak a sötét fejemben éppen. Elképzeltem a szomszédot, ahogy holnap észre veszi, hogy a postás megint a láda mellé tette a Dunántúlit. Ha lenne kutyám arra vittem volna sétálni. "Jóban" vagyunk egyébként. Semmi komoly bajom vele. Azon kívül, hogy gyagya az öreg és múltkor is ok nélkül meg akart verni, meg néha nem ismer meg..

Közben az éhség kezdi legyőzni a derék fájást, valahogy el kéne jutni a konyháig..ott van egy gyros még reggelről a hűtőben. Egy mikro kezelés és olyan mint az új.. Még mindig olvassátok? Szép teljesítmény. Vannak ám itt másik érdekes olvasmányok is. Érdemes ellátogatni oda is, ahol a madár sem jár. Van pár mélyen alá vagy sehogy sem értékelt blog, amin látszik az igyekezet és a színvonal. Érdemes mazsolázni köztük.

Erről jut eszembe, hogy ma véletlen rákattintottam yoda profiljára (remélem nem olvassa el ) és akkorát röhögtem, hogy még jobban megfájdult a hátam. Ő ugye kódmágus admin, ehhez képest van 3 warnja.. Jó poén. Amúgy minden tiszteletem az övé, hogy ezt az oldalt karban tartja. Az új képkvízt is hamar sikerült kivitelezni, bár ahogy elnézem így is megtalálta valaki a módot a feltörésre.

Egyik fülembe még a post elején bedugtam a fülhallgatót, de nem indítottam el a zenét. Na most ha valaki látna az kiröhögne.. Itt ülök, pizsamában..a füles egyik fele a fülembe.. Hát elég szánalmas.

Na itt azt hiszem befejezem az ömlengést.. Illetve van még valami, azért sem fogok Linuxot használni, ha beledöglik egy pár ember akkor sem. Nem tetszik, nem kell, nem akarom, nem rakom fel, nem próbálom ki, nem szerzem meg, nem nézek róla képet. NEM!

Aki eddig eljutott és túl van az agymosáson annak jó éjt, vagy azt a napszakot ami éppen van mikor ide talál, aki meg nem annak a csupa száj pornó kisasszony legyen a hálótársa.

Na pá!

Zsolti.

U.I A helyesírás ma valahogy nem az erősségem. Jöhetnek az egyes értékelések