..és belejavítottam az ismert hibákba, amik nem fogytak el, csupán már én nem tudom őket javítani. Ez a program nem más, mint a (nem röhög! nem én adtam neki ezt a nevet!) Dark Player. Ha már ennél a hülye névnél tartunk ezt az egyik ismerős ragasztotta rá. Akkor még fekete volt az egész lejátszó. (gondolom kitaláltátok, hogy egy média lejátszóról van szó) Aztán rajta ragadt a vizsgáig, akkor meg már nem lehetett sokat vacakolni, úgyhogy maradt ez.

Kicsit a programról:

Nos ez egy hibrid motoros lejátszó, vagyis két teljesen külön program fúziója egy harmadikban. Két db dll fájl adja az alapját tehát. Az egyik a bass.dll olyan programokban szerepel, mint pl az AIMP tehát igen széles körű a felhasználása.
Ezáltal a program megbirkózik a legtöbb hangszabvánnyal. Kezel egy grafikus hangszínszabályozót és felrajzolja a spektrométert. Szóval ez a komolyabb része a programnak.
A másik kevésbé komoly a videó lejátszásért felel. Ez szinte csak lejátszani tud, valamint a feliratokat beolvassa, ha jól emlékszem.
Amit teljesen én írtam meg, az a program fő váza, ami csaknem 180 oldalon terül el. Kezdve a hiba kezeléstől egészen az időzítők vezérléséig ( mutatja hol tart a lejátszás ugye..). Van hozzá egy még nem túl szuper lejátszási lista is, szintén én követtem el.
Egész a mai napig volt súgó fájl is hozzá, de az olyan szinten volt csúnya, (keretes weblapba írtam anno gyorsan) hogy kivettem belőle..
Újra generáltam ma a tehát a telepítőt és feltettem a többi mellé a progit.

Nos hát mivel elég nehéz egy programról írni, ezért én nem is fényezem tovább. Nem hiszem, hogy valaki ezért törölné a Winamp-ot, csak azért mutatom meg, hogy kedvet kapjon akit érdekel a programozás. Semmi sem lehetetlen, csak max nem tudjuk megoldani! Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás! Ezt mindenre értem, nem csak erre a témára.


Ja..és még valami. Örülnék ha valaki csinálna pár képet a programról működés közben és elküldené nekem, ugyanis rühellek programot fotózni. Vistán nem teszteltem!! Ezért nem ajánlom..

Katt a letöltéshez!
Ezeket a képeket Crow készítette a programról Köszönet érte!
Ezeket pedig én

Telepítő javítva! Az Avast kicsit bekavart szokásához híven. Remélem most jó lesz!