Ahogy azt a bevezetőben is megemlítettem a net segítségével rátaláltam egy kissé beteg, egyszerű, és ezek ellenére mégis szórakoztató flashjátékra. Pontosabban a "Crappy Catre".
Nos, alapjában véve a többi flashjátékhoz hasonlóan, ez is iszonyatosan egyszerű játékmenettel rendelkezik. Oldalnézetben sétálgatunk egy furcsa fejű, kétlábon járó macskával. Utunk során különböző italokat szerezhetünk, és rengeteg féle fura lénnyel (robbantgató Darth Vader) találkozhatunk illetve elő is csalhatjuk őket pl. azzal, ha meghúzunk egy fűszálat. A "használható" tárgyak előtt a játék mindig tesz egy x-et és oda állva valamelyik nyíl gombot lenyomva vagy valami kotyvalék, vagy egy lény ugrik elő. Gyakorlatilag ebből a játék, illetve ezt a fölállást még jónéhány kisebb (nagyobb) képi poén színesíti.
Most egy keveset a látványvilágról. Az egész játéknak van egy hangulatos, modern, rajzfilmszerű képi világa. Tehát ne számítson senki Crysis szintű látványra, bár egy flashjátéktól nem is kell sokat várni ilyen téren. Mindenesetre a lényeg, hogy az egész tele van "rajzolt" robbanásokkal, és persze "rajzolt" figurákkal.
A fölcsendülő zenékkel sincs semmi különösebb gond, bár egy kis idő után igazán idegesítővé vállhatnak. De azért érdemes hangal játszani, hiszen jó kis hangokat hagyják el a különböző lények száját is.
Összesítve nekem bejött ez a kis flashjáték. Ajánlom mindenkinek! És persze itt a link a játékhoz: tádámm

Következzék az a néhány dolog :
Először is esetlegesen várható még néhány hasonló cikk.
Másodszor, lesz még Spore meg Stalker értékelés is.
Lesznek még Photoshop postok is, de ha midnen jól megy, akkor a következő cikkem, újból egy játékkal kapcsolatos lesz.
És még Crysis Wars és vélhetőleg Narancs Doboz cikk is fölkerül majd a blogra.