Nos, először is bejelenteném, hogy lecseréltem a blogbannert (ahogy azt láthatjátok). Bár ez a mostani még valószínűleg "javítva", átalakítva lesz, ettől még azért belinkelem a képet, Tádámm:

Ezenkívül, még "bejelenteném", hogy bazzgitáros "pályafutásom" kezdetét vette , tehát most ejtenék párszót magáról a hangszerről.
A kiválasztott gityó, nem más, mint egy Fender Squier Standard Jazz Bass. Igazán csodás hangszer. Gyönyörű, matt, bordó testtel és jávorfa nyakkal, rózsafa fogólappal és ugyszint ebből a fából készült berakással a nyak közepén. Bár lehet, hogy az előző sorokból szinte senko nem értett semmit, de úgyéreztem, hogy le kell írnom. A megdöbbentően szép külsőn kívül, még plusz pozítivum, hogy marha jó hangja van a gityónak. Egyszerűen úgyérzem, hogy ez a gitár tökéletes.
Na, ennyit erről, asszem majd egyszer csinálok egy külön blogot hathúros barátainknak is.
A napokban illetve a Crysis háttérkép verseny ideje alatt rájöttem még néhány photoshopos dologra. Ennek örömére készítettem is néhány userbanner, új méretben, illetve kicsit a megszokottól eltérő "stílusban", tehát az eddig készített munkáimtól egy kicsit különböző képeket mutatnék majd be. Remélem elnyeri tetszéseteket valamelyik a most "bemutatott" néhány művem közül.

Nekem mondjuk tetszik, az, hogy egy amolyan keret szerűségben vannak a képek. Bár ez csak az én véleményem.
Ennyi lenne hát, illetve még "megnyugtatnék" mindenkit: lesz Spore, meg S.T.A.L.K.E.R post is, csak sajna kevés időm van mostanában a blogra.