Mostanában abbahagytam a userbannerek és hasonló holmik készítését, és átpártoltam a Photoshop más vonulataira, ezen a téren keletkezett munkáim egy kis részét tekinthetitek meg itt. Szóval nem is szaporítanám tovább a szót, jöjjenek a képek.

Bevallom, hogy egy amolyan előtte-utána dolgot én is mutatnék a Damien blogján található egyik Photoshop poszthoz hasonlóan.
Előtte:


Utána:


Ennél a képnél kicsit próbáltam játszani a fényviszonyokkal, és a színekkel, hiszen ahogy azt láthatjátok ez utóbbi képen a színek jóval élénkebbek lettek. Ezenkívül, még a háttéren is változtattam egy keveset.


Ez egy absztrakt munkálmányom részlete lenne, a teljes képért katt az alant lévő linkre. Mondjuk szerintem egy kissé talán tűz jellege van, habár ez szerintem éppenhogy a javára válik. Nem akarok önelégültnek tűnni, de szerintem elég pofás kis képet sikerült összedobnom. Legalábbis számomra ezek az absztrakt dolgok igazán úgymond megnyerőek.
Az egész kép.



Íme mégegy alkotásom. Ne kérdezzétek, hogy úgy konkrétan mit ábrázol, de szerintem a lényeg, hogy az összkép jól néz ki. A kép teljes "verzióját" is megtekinthetitek ezen a linken.
LINK.


Jelenleg ennyi lenne, fölraknék még képeket, de nem szeretném, ha szinte teljesen képekből állna a post, szóval azokat majd egy másik alkalomra tartogatom. Illetve ezzel együtt intéznék egy kérdést az olvasók felé: legyenek még ehhez hasonló postok?
A következő post, amit már jövőre tekinthettek meg, nem más lesz, mint egy 2009-re való előre tekintés, és ezzel együtt egy játékkarakter versenyeztetés, amiben evidens módon a 2009-es év ismertebb karaktereit fogom szerepeltetni.
Tömören ennyi. Várom a visszajelzéseket a poszt-tal kapcsolatban komment avagy pü. formájában.