Node csúnya bácsi vagyok! Miért is ríímék?? A válasz ott hever a heftitek előtt, de azért felvázolom;

- Általában egy "külön játék" tartalmaz egy másik sztorit, ez még nem olyan nagy gond, hisz Psycho olyan nagy dumás és ez tetszik, meg kíváncsi vagyok egy extrémebb egyénre is ^^
- Valami új szenzációra ... Mondjuk a gépigény csökkentés! Az már nem lenne rossz XD
- Más implantátumok, mint helyszínek stb...
- Vagy egyáltalán az eredeti cselekményszál továbbfűzése...

Most mindre rá is cáfolok... "Maximum Story" Helyszínek is újak lesznek ( talán itt is lesz valami új :? Sztori meg egy másik ember szemszögéből fog alakulni kicsit jobb addonokkal... Például az, hogy Crysis Nomad-ban még csak 3-4 féle autó + tank volt meg néhány cucc. Míg a Warheadben már páncéllal felspécizett cuccok lesznek és hevesebb csaták.. Meg új nano képesség? Azzal aztán meg mentik az egy kis idő idő után ellaposodó játékmenetet, de még érdekesebb, hogy ez(ek) Nomádnak mér nincs(enek) meg?? Vicces és egyben cinkes is.. Mondjuk annak örülnék, ha a játék mondjuk Psycho otthonában kezdődne, ahhol is behívják a misszióra Valami kis gettószoba egy-két hölggyel addonolva. Hupsz hívnak a bázisból hej!! Vedd fel ..

Statisztikai Felmérés játékosan..
A készítők nem csak bevételüket szeretnék maradék két játékukkal növelni, hanem egy olymond felmérést folytatnak PC ügyileg, hogy mivan ha a sok sírót kiengesztelik.. Mint tudjuk eleinten nem produkálta az elvártákat a Crysis, így kb egy fokperccel átlag-feletti játékként futott be.. A lényeg, hogy a Crytek célja az, hogy a két játék megjelenés utáni eladásait nézve fog dönteni arról, mennyire érdemes foglalkozni a PC-vel. Ha ez a játék sem szerepel jól, akkor lehet elfelejthetjük egyáltalán a Crysis triológiát, de a PC-s verziót mindenképp!! Itt azért szorítok nekik, mert nekem akárki bármit mond, nagyon tetszett a történet, kíváncsi lennék a folytatásra..

Extraction Point
Mint tudjuk Psychoval kicsit másképp fog alakulni az invaderses sztori, (Hmm.. "Támad a Mars" ) További elképzelés az lesz, hogy mi hova zuhanunk kopasz (legalábbis a katonaságnak megfelelően kiszabott hajviseletet betartó egyén, mint társai) hősünkkel. Mondjuk azért Slashes hajjal vicces lenne mondjuk Nano "brainsityak"-ban veterán harcosunk.. Komolyabbra fordítva a szót.., az idei E3-on Cevat-ék is ott voltak és megmutatták, hogy mit tud a Crysis Warhead. Hát nemsokkal többet, mint a "0.5 Nomád verzió" legalábbis a videó anyagokat bámulva, viszont a készítők szokásukhoz híven, még realisztikusabb tájat, ilyen olyan tupírozott mappinget és persze optimalizálást ígérnek.. Húh de jó, most örülünk, a gyengébb gépek tulajdonosai biztosan. Továbbá még pörgősebb játékmenet.. Ezen kiakadtam. Azért mert jobban fut és van 1-2 + nano trükk hozzárakva? (DX9-ben is maxon vihetjük majd Psycho kalandjait! - Fizetett hírdetés) Reálisan nézve sajnos inkább egy kiegre sokkal inkább hajaz, mint egy önálló gémre. Igaz az mondjuk jó, hogy reális áron fogják árulni és, hogy azért jóval több enemyt cincálhatunk majd szét "izompólóban". De még jön hozzá egy kitalált Multiplayer külön gém is...

Psy-ho
Nah még egy kis érdekességgel egészítem ki 10perce leközölt Postomat; Psycho, ez egy elég különleges becenév lehet egy katonának és a videókból elnézve, valószínüleg ezt a "nagyon hard-expert" gyilkolási szokásáról kapta. Lehet ő volt a 8. utas? Vissza a jövőbe módba? Nem tudni, de az bizonyos, hogy ez a név nem viccből ragadt rá. Valószínüleg a nagyobb fightok végén így fog röhögni hősünk: Psy-ho-hohó!

Crysis Wars - Sosincs vége?
Még egy kis felmérő illetve pénzthozó okosság érkezik hamarosan, mely szintén önálló lesz (jobb...) és Multi élvezetekre fog gyúrni. Kapunk majd több, mint másfél tucat mappet, melyen majd megint rongálhatunk és ha minden igaz, itt is már minden opció elérhető lesz XP-n. Szóval Time of the Day és a "DX10-es cuccok" de fura ... megjelennek majd az előző oprendszeren is..



DirectX jövőnéző...
Crysis cikkemhez beszúrva kicsit tovább pedzegetném a futtató környezet körül keletkezett majrét. Tudomásomra jutott, hogy néhány orosz hackernek jó érzéke van az emuláláshoz és így megpróbálják a teljes DirectX API-t bemajomkodni a régebbi verzió fájlaiba.. Már sikerült néhány játék alatt bevarázsolni azt a bizonyos DirectX10-et. (:shock A linket inkább nem említem, mert nem vállalom a felelőséget az esetleges, jaj nem indul el a játék szlogenekért.. De ha valaki gondolja átküldöm neki... Továbbá bejelentették a következő részét a DirectX-nek, mellyel 11 néven találkozhatunk mostantól.. A következő windows oprendszerre épülő (ejha kicsit irónikus..) API érdekessége, hogy DX10.1-es kártyákon el fog futni.. És nagy technikai fícsőrjei közül a Tesselation nevű poligon gyarapító eljárás, Shader Modell 125 nah jó csak 5 hihetetlen szép technológia és a Shaderes számolások( többmagos rendszerek) lesznek kiemelkedőek.. Vajon milyen lesz az első DirectX11-es kártya? Én egy Shaderközpontű szintén egységesített változatra gondolok, melyben néhány tömörítési és persze egyéb gyorsítási extrák lesznek elbújtatva.. Ájááj! De nem égetem le magam csekély hardver tudásommal... Az iróniát remélem többen is észreveszitek, mert itt aztán merőkanállal lehet merni..

Most akkor hol tart egyáltalán a DX10???

Úgy vélem a DX11 is csak egy remake, azért, hogy a Windows 7 eladhatóbb legyen majd.. Ami szép lassan... elkészülget.. De ha Crysisunkról is kiderült, hogy egyáltalán nem DX10-es.. Akkor még mielőtt kiforrna a rendszer jön a folytatás? Innen is láttszik egyre inkább merre felé halad az ipar... A Microsoft kövi-generációs konzoljába 1000-szer több többet fektet, mint (félig jogosan, félig kapzsiságból) PC-s technológiájába. De lényegben muszály a PC-t is fejleszteni, akkor neadjisten megint találnak valami profi kis kütyüt az X-húskonzervükhöz..
- Kíváncsian várom a DX10 tábor véleményét!!



Bocsi a szarkasztikus posztért. Reálisan érzékeltetve van a mostani helyzet.... Nem kell aggódni azért a Microsoft se olyan gonosz, hisz a gyerekkönyvébe nincsenek is szörnyek ...