Mielőtt Hunt-jellegű semmitmondó posttal rágalmaznátok, nem, nem csak ezért írok, hanem mert a tegnap (fél óra múlva tegnapelőtti) sikerült megnéznem a sokak által ajánlott Másnaposok c. filmet. Annyit mondok, meg van az év kabaréja, talán a világ legdurvább legénybúcsúztatójával, sőt még magával Mike Tysonnal is nyakon öntve.

Csináljunk egy tipikus bulizós filmet rengeteg hülyeséggel, humorral és persze egy kevéske konfliktussal. Ehhez kell pár jó barát (és nem Jerry), akik közül az egyik kissé különálló, ő lesz akin majd mindig röhögünk. Ezek után kell valami tuti esemény, amivel feldobjuk a sztorit, ez legyen egy esküvő előtti legénybúcsú, amit Las Vegas-ban hoznak össze. Mindenki meg van? Akkor indulás, irány Nevada állam, a bűn városa, mennyi mindent lehet itt csinálni, a főszereplőket bevágjuk egy luxus hotelbe. (Nem is értem Vegas-ban van-e 4 csillagos alatti szálloda?!) Itassuk le őket, vigyünk be egy-két nagyobb problémát, mondjuk legyen úgy, hogy a vőlegény eltűnik, és a srácok ne emlékezzenek semmire a tegnap estéből... Na innentől pedig mehet a puzzle, a kitalálósdi, bő 2 óra alatt pedig mindenre fény derül - ez pedig a legnagyobb poén (hupssz:D).

Annyira kegyetlen vagyok, hogy többet nem is mondok, mert tönkretenném vele a film lényegét, vagyis a töménytelen hülyeséget, amit sikerült összelapátolni. Az meg, hogy Mike Tyson, hogy jön a képbe, még egy vicces fordulat, amit szintén hét lakat alá helyeznék, vagyis jelenleg egy mozijegy alá. Ez bizony MUSTHAVE!!

Íme a három muskétás (az egyetlen hiányzó láncszem; a vőlegény)



Update

Pár hete működtetem twitterem, légy követőm gyermekem.
Mindenről értesülsz, mi engem érdekel. Ha érdekel
kövess ezen a linken!