FONTOS: EZ CSAK A MOSTANI LISTA, AKÁRMIKOR VÁLTOZHAT!

Hogy pontosan miket is szoktam nézni? Erre a kérdésre leginkább kategóriák felsorolásával lehet válaszolni:

Vicces videók

Leggyakrabban vicces, nevettető, szellemes poénokkal megtűzdelt videókat nézem, van ebből elég a Youtubeon. Íme, az egyik kedvencem, a Half Life: Full Life Consequences , ami egy Garry's mod-dal készített történet, John Freeman izgalmas és elborult története


Half Life: Full Life Consequences


Persze ez még a normálisabb fajta, vannak jóval betegebb, de vicces videók is. Ennek remek példái a Youtube Poop részek, ami nagyjából azt jelenti, hogy az interneten elhíresült mondatok, képek, szövegek leghülyébb összevágása, ezzel egy totális idiótaság létrehozása. De még vicces is, ebből az egyik legjobb rész a Dinner Blaster!


Youtube Poop: Dinner Blaster


Zene

A másik nagyon fontos dolog, amiért látogatom a Youtubeot, az a zene. Bár videóportál, zenehallgatásra is tökéletesen alkalmas, annyi zenét töltenek ide fel, hogy mindenféléből válogathatunk. Jelenleg a Super Smash Bros Brawl zenéit szeretem a legjobban, ezek régebbi zenék remek remixei (is)
Íme két kedvencem belőlük, a


Super Smash Bros Brawl SMB Underground Theme


és a


Meta Knight's Revenge


Ezeken kívül még kedvenc játékaim zenéit szoktam hallgatni, itt most a Super Mario RPG és a Neverhood zenéjét mutatom be.


Super Mario RPG - Forest Maze



Neverhood - Everybody Way oh!


Játékvideók, TAS-ok

Ez is egy lényeges szempont, mivel Youtubeon rengeteg játékvideó található meg, és a TAS-videók nézését is főleg itt végzem. Hogy mi az a TAS? A lexikonba annak idején írtam róla egy bejegyzést, úgyhogy ide már nem fogok még egyszer leírni.
Játékvideóból nincs nagyon kedvencem, de a TAS videók közül viszont van: a Super Mario World végigjátszása 11 perc alatt!


Super Mario World in 11:00 by BO riss


És ha már én nézek sok videót, akkor én miért ne tölthetnék fel? Pár hónapja töltögetem fel a videókat Youtubera, semmiféle rendszer szerint, ami éppen eszembe jut, készítek róla egy videót, és feltöltöm. Hátha valakit érdekel. Eddig kizárólag csak játékokból fölvett videókat töltöttem fel, de lehet, hogy később lesz valami más is.
Youtube-os channelem (profilom)

Legújabb videómat is beilleszteném ide, amit a Crayon Physics című (szerintem fenomenális) játékból vettem föl, a demó összes pályáját végigjátszom benne. Akit érdekel a játék, mindenképpen nézze meg!
Crayon Physics demo walkthrough


Ennyi lenne (még így is röviden). A videókhoz jó szórakozást kívánok, remélem elnyeri tetszéseteket. A kommentekbe esetleg beírhatjátok a Ti kedvenc videóitok linkjét (hyperlink jobb lenne), én örülnék neki!

Üdv: