A Square Enixnél ambivalensebb kiadó nincs sok: a Tomb Raider fejlesztőit nemrég leépítették, a japán cég vezetői pedig csalódásként beszéltek Lara új kalandjáról, a Sleeping Dogsról és a Hitman Absolutionről. Ehhez képest most jött a hivatalos bejelentés, miszerint az Xbox 360-ra, PS3-ra és PC-re megjelent márciusi Tomb Raider reboot világszerte 4 millió példányban kelt el, ami nagyon-nagyon jó eredmény manapság.

Darrell Gallagher, akit nemrég neveztek ki az amerikai Square Enix divízió elnökének, nemcsak a fenti örömhírt osztotta meg a világgal, de elárulta, hogy az eleinte komoly bukásnak tűnő Sleeping Dogs is termelt profitot, sőt, állandó játékosbázisa havi félmillió főt számlál. Ezen túl a kiadó jövőbeli terveiről is szó esett: a single-player alkotások helyett egyre több MMOG várható a Square Enixtől.

A Tomb Raider egyébként kap folytatást, a bejelentés szerint nextgen konzolokra. A tavaszi változat nagyon jó lett, Bate tesztje árulkodó a minőséget illetően. Aki pedig nem szeret olvasni, az a lenti videotesztből tudhat meg minden fontosat Lara fiatalkori kalandjairól.