A New Yorkban megtartott Two5Six konferencia során a Game Informer stábja megtudta, hogy a Double Fine továbbra is aktívan dolgozik azon, hogy a szellemi tulajdonaik visszakerüljenek hozzájuk. A cég vezérigazgatója, a jól ismert Tim Schafer a stábnak elárulta: jelenleg azon vannak, hogy a Nordic Games Publishing kezeibe került Costume Quest és Stacking újra az övék legyen, illetve a Brütal Legend IP-t szeretnék visszaszerezni az Electronic Artstól, ahogy az Iron Brigade-et is a Microsofttól.

A Costume Quest és a Stacking a THQ nem is olyan régen lezajlott második, kisebb aukciójának keretében talált új gazdát, számos más játékkal együtt. Ennél már kicsit bonyolultabb a Brütal Legend kiadói jogainak kérdése, ezek ugyanis akkor kerültek az EA-hez, mikor az Activision elvesztette az érdeklődést a játék iránt. Ami pedig az Iron Brigade-et illeti, egyszerűen csak ilyen megállapodást kötöttek a Microsofttal.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Brütal Legend -- Megjelenés: 2013. február 26. (PC) -- Gépigény: CPU: 2 magos / 2200 MHz, RAM: 1 GB, VGA: SM 3.0, DX 9.0c / 512 MB, HDD: 8 GB