• Május 3-ig ingyenesen játszhatjuk a Stand Alone Complex – First Assaultot a Steamen
  • A korai hozzáférése jogosító támogató csomagokat is akciós áron kínálj a Nexon

A Nexon America a Ghost in the Shell világában játszódó multiplayer shootere F2P formában kerül a majd a rajongók kezébe, ám jelenleg csak némi pénzösszeg rááldozásával próbálhatjuk csak ki, ugyanis december óta fizetős Early Access státuszba lépett a program a SteamSpy adatai.

A hétvégén, egészen vasárnap estig azonban teljesen ingyenesen csatlakozhatunk a Section 9 elitcsapatához, akik egy kiberhálózaton keresztül kapcsolódnak egymáshoz, hogy megtisztítsák Japán a terroristáktól. A városi harctereken folyó csaták PVE és PVP játékmódokban egyaránt elérhetők, speciális kibernetikus módosításokkal felszerelt (termo-álca, infra látás stb.) katonánk képességeit pedig szinkronizálhatjuk az online játékosokéval, hogy még ütőképesebb egységet alkossunk.

ghostintheshellstandalonecomplexfirstassaultonline.jpg

A szükséges klienst akár már most letölthetjük a Valve platformjáról, és ha így teszünk, még egy az M4A1 fegyverhez való különleges festés is üti a markunkat. Ha tetszik a játéka, akkor további jó híre is van a Nexonnak, ugyanis május 3-ig fél áron vásárolhatjuk be magunkat a korai hozzáférésbe támogató pakkok segítéségével. Igaz, csak a Recruit Early Access Pack Specialist Early Access Pack árát mérsékelte ennyivel a stúdió, a számos extrát rejtő First Assault - Super Cybernetic Starter Pack csak 33%-kal kedvezőbb áron kapható, míg a csomagok csúcsát jelentő Elite Early Access Pack változatlanul 30 euróba fáj.

A bejelentés mellé érkezett még egy friss trailer is, melyben a fegyver- és bombaszakértő Batou képességeit vehetjük szemügyre.