Semmi kétség afelől, hogy az idén esedékes Assassin’s Creed Unity után is lesz még Assassin’s Creed, már csak azért is mert már most le van osztva, hogy ki fogja vezetni a fejlesztést. A fő csapat nem a Ubisoft Montreal (amely eddig a gyeplőt tartotta), hanem a Ubisoft Quebec lesz -- attól persze egy cseppet sem kell tartani, hogy újonc zöldfülűek kapták volna meg a feladatot, a quebeci gárda ugyanis már régóta, egészen pontosan az Assassin's Creed: Brotherhood fejlesztésétől fogva szorosan kapcsolódik a sorozat életéhez. 

A kiegészítő munkák mellett ők készítették az Assassin’s Creed 3 The Tyranny of King Washington DLC-jét, illetve az Assassin’s Creed 4 Freedom Cry bővítményét, így tapasztalatban nincs hiány, s noha ezek minősége hagy némi kívánnivalót maga után, a csapat nagyon izgatott, hogy megkapta a lehetőséget egy teljes játék fejlesztésének levezénylésére.

A Ubisoft Quebec jelenleg 350 embert foglalkoztat (összehasonlításképpen a Ubisoft Montrealnak 2600 alkalmazottja van), de ezt a létszámot 2016-ig 400-ra fogják bővíteni, illetve átköltöznek egy másik irodába, közel a mostani helyhez.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!