A Vostok Games weboldalán mától bárki jelentkezhet a Stalker 2-ből lett MMOFPS, a Survarium alfatesztelésére. A játék munkálatai remek ütemben haladnak, a derék ukránok nem tétlenkednek, lassan az összes fontosabb komponens a helyére kerül.

Fontos ugyanakkor figyelembe venni, hogy az alfaváltozat tesztelése sokkal inkább munka, mintsem tiszta szórakozás. A Vostok hivatalos közleménye szerint a kliens, noha sokféle PC-n futni fog, számtalan programhibát tartalmaz majd, optimalizálatlan lesz, és a netkód stabilitása sem garantált. Éppen ezért csak azon játékosok jelentkezését várják, akik elkötelezettek a program iránt, és van tapasztalatuk hasonló stílusú játékokkal kapcsolatban (akár tesztelői, akár nem).

Ha úgy gondolod, hogy megfelelsz a kritériumoknak, akkor hajrá, tessék kitölteni a jelentkezési adatlapot! Az alfába egyébként turnusokban veszik fel az embereket, így ha nem kapsz azonnal meghívót, ne keseredj el! Azt azonban nem árt észben tartani, hogy a jelentkezőket durván szűrik, és csak kevés játékos megy át a rostán.

A Survarium kizárólag PC-re fog megjelenni, ha minden jól megy, akkor 2013 telén. Alant pár friss képet is láthattok belőle.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!