A Steam Awards még mindig tart, és az ARK: Survival Evolvedet is nevezték a “Best Use Of A Farm Animal”, vagyis „Háztáji Állat Legjobb Felhasználásáért” kategóriában a Goat Simulator, a Stardew Valley, a Blood and Bacon és a Farming Simulator 17 mellett. Ennek örömére egy új „dínó dosszié” került nyilvánosságra, amiben most kivételesen nem egy őshüllő került bemutatásra, hanem egy gyapjas lény, mindenki kedvenc báránya, akire Ovis Ariesként vonatkoznak.

1482804836dossierovisaries-ds1-670x434-constrain.jpg

A fejlesztők mindenkit arra bíztatnak, hogy december 29-én szavazzanak a Steamen a játékukra, viszont világossá akarják tenni, hogy Ovis az eredménytől függetlenül meg fog jelenni. Egyelőre a hasznát még nem tudjuk, de a blogbejegyzésben boldog birkanyírást kívánnak mindenkinek, úgyhogy ebből következtethetünk a szerepére. Viszont ígéretük szerint még holnap elárulnak pár dolgot a báránnyal kapcsolatban. Azt se feledjétek el, hogy még mindig tart a karácsony a játékban, úgyhogy Ovis érkezéséig még lesz mivel szórakozni.

A „Háztáji Állat Legjobb Felhasználásáért” díjra holnap lehet szavazni itt, az eredményt pedig minden kategóriában 31-én jelentik be.

1482898245arkovis.jpg