• A Marksmen DLC április 8-án jelenik meg
  • Új fegyverekkel és eszközökkel bővíti az ArmA 3-at
  • Ingyenes frissítést is kap a program, amelyben új pályák és játékmódok lesznek
  • ArmA 3 tippek-trükkök
  • ArmA 3 teszt

A Marksmen nevű DLC-vel bővül az ArmA 3, amely új prémium fegyverekkel, kiegészítőkkel és felszerelésekkel bővíti eme taktikai lövöldét, vagy mondhatni, katonaszimulátort. A mordályok között lesz két közepes géppuska, az SPMG .338a és a Navid 9.3 mm, plusz kapunk öt mesterlövészfegyvert is a Cyrus 9.3 mm-es, a MAR-10 .338-as, az Mk-I EMR 7.62 mm-es, az Mk14 7.62 mm-es és az ASP-1 Kir képében.

A felszerelések között fellelhetjük majd az AMS és a Kahlia közepes hatótávolságú teleszkópot, valamint különböző típusú álcaruhákat, amiket a NATO, a CSAT és az AAF frakcióban harcoló játékosok egyaránt felhasználhatnak.

Persze nemcsak az eszköztár bővül ki, a Marksmen DLC mellett ugyanis egy masszív, ingyenes frissítést is kap az ArmA 3. Ezzel érkezik egy új többjátékos mód, az End Game, valamint új gyakorlópályákkal és showcase küldetésekkel leszünk gazdagabbak. Mindemellett újabb Steam achievementek is megnyílnak. A modderek szintén örülhetnek, ugyanis új objektumokkal bővül a játék készlete.

Az Arma 3: Marksmen DLC április 8-tól lesz elérhető a Steamen 12,99 euróért, azaz hozzávetőlegesen 4000 forintért, de a csomag részét képezi az Arma 3 DLC Bundle-nek, amiben a Marksmen mellett megtalálható a Helicopters és a Karts csomag is. Ennek az ára 19,99 euró, nagyjából 6000 forint.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!