Érdekes pletykát szellőztetett meg a CVG: a neves játékoldal információi szerint az Ouya nevű indie konzol legnagyobb támogatója nem más lesz, mint az OnLive, és ezt a minden bizonnyal gyümölcsöző kapcsolatot az elkövetkezendő 24 órában be is jelentik.

Hogy ez tényleg így lesz-e, kérdéses, de ha igaz, akkor a sokat kritizált Ouyából kisvártatva komoly konkurens válik: 99 dollárért olyan gépet lehetne venni, ami a jelenlegi generáció legtöbb játékát futtatja, és mindemellett nem csak játszani lehet rajta, de fejleszteni is.

Az Ouyát nem olyan régen jelentették be a Kickstarteren, és bár még senki sem látott belőle semmit, már most hatalmas siker. A hipstert játszó "régen minden jobb volt" gamerek szerint az Ouya lehet a játékvilág messiása, míg a kissé szilárdabb talajon álló kritikusok nem értik, hogy akar valaki pénzt keresni egy olyan konzollal, amit úgy árulnak, hogy kihangsúlyozzák a szabad moddolhatóságot. Ráadásul Androidon így is nagyon megy a kalózkodás.

FRISS:

Megtörtént a bejelentés: az OnLive első naptól fogva elérhető lesz az Ouyán, a konzol pedig 2013 elején startol el. Továbbá a kontroller prototípusát is bemutatták, igaz, a cég még nem döntött a gombok pontos elhelyezkedéséről. Örülünk, Vincent?