• Joe Madureira és Ryan Stefanelli új játékon dolgoznak
  • A program címe Battle Chasers, és Madureira azonos című képregényén alapul
  • A Battle Chasers akció-kalandjáték lesz, RPG elemekkel megtűzdelve
  • Rajzfilmes grafikát várhatunk
  • A Battle Chasers nem lesz Darksiders másolat

Joe Madureira és Ryan Stefanelli már napok óta húzzák az orrunk előtt a mézesmadzagot, így nem nagy meglepetés, hogy ha hivatalosan nem is jelentették be a Battle Chasers című játékukat, a fiúk a Polygonnak kendőzetlen őszinteséggel vallottak az új projektről, mely egy akció-kalandjátékot takar, ami az azonos című Madureira-képregényen alapul.

A játék RPG elemeket is szerepeltetni fog, és a Battle Chasers füzetek híres karaktereit irányíthatjuk majd benne, úgy mint Calibrettót, Garrisont és Gullyt. A játékmenet hasonló lesz a Darksidersben látotthoz, noha a készítők szerint szó sincs másolatról: a Battle Chasers mechanikája gyökeresen eltér a THQ-va együtt padlóra került sorozat epizódjaiban látottaktól. Ugyanakkor a grafika, ahogy annak idején, most is képregényes lesz – hiába, Joe csak rajzoló, vagy mi a szösz.

És ha már szóba jött a képregény, lesz új szám is, 2001 óta először, kiadó azonban még nincs, úgyhogy vagy indie-ként kell érvényesülnie az egyelőre apró Airship Studiosnak, vagy keresnie egy céget, ami fantáziát lát a dologban. Annyit még elárultak a srácok, hogy a program konzolokra és PC-re is elkészülne. Alant az eddigi egyetlen hivatalos művészi munka látható, ami hogy, hogy nem, eléggé darksiderses.

Battle Chasers