Pár órája jelent meg az a bejegyzés a hivatalos Origin Twitter-csatornán, miszerint a Battlefield 4 legújabb, szám szerint már a negyedik letölthető tartalma, a Dragon's Teeth július 15-én jelenik meg. Ez persze titok lett volna még egy darabig, de az internet nem felejt, így sikerült megőrizni az ominózus csiripelést, melynek frissített változata már nem tartalmazza a dátumot.

A bejegyzés egyébként dátum nélkül is érdekes lehet néhány embernek, ugyanis azt hirdeti, hogy a Season Pass csomag most akciósan, 20%-kal olcsóbban vihető, így csak 40 eurót kell az EA kezébe nyomnunk, s máris miénk a Battlefield 4 valamennyi letölthető tartalma, az egyéb, kisebb extrákról nem is beszélve, valamint arról, hogy az expanziókat két héttel korábban kaphatjuk meg.

Ezzel vissza is érkeztünk az új pályákat, fegyvereket és játékszereket hozó Dragon's Teethhez, amellyel kapcsolatban meg kell jegyezni, hogy a szóban forgó dátum a Premium előfizetőknek szól, vagyis a mezei játékosok csak július 29-én csatlakozhatnak, és eltérés várható a különböző platformok között is.

origin-battlefield-4-dragons-teeth.png