Ahogy arról már korábban írtunk, a Bayonetta 2 hosszú huzavona után október 24-én érkezik meg a Wii U-ra, mint exkluzív cím. Most pedig egy jó adag videóval gazdagodtunk a témában, egyebek mellett egy trailer igyekszik kedvet csinálni a hosszú lábú boszi kalandjaihoz, megismerkedhetünk a First Print Edition névre hallgató kiadással, amelyben nemcsak mindkét Bayonetta-epizód található meg, de egy remek kis művészi album is helyet kapott a szépen kivitelezett csomagolásban.

A harmadik videó pedig majdnem egy komplett dokumentumfilm. A Nintendo által elkészített anyagban alaposan megismerkedhetünk a Bayonetta 2-vel, láthatunk játékmenet-felvételeket a harcokról, a kombókról, a többszemélyes módról, szóval, alaposan elmélyülhetünk a játékban.

Emellett a Nintendo elárult pár részletet az online kooperatív módról, a Tag Climaxról. Ez hat szakaszt és több nehézségi szintet fog magával hozni, s az itt gyűjtött pénzt felhasználhatjuk majd az egyszemélyes kampányban, ahol új mozdulatokat vásárolhatunk a Platinum akciók kivitelezéséhez. A Rodin nevű szereplő is visszatér, mint játszható karakter.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!