• Április 19-én elsőként PS4 konzolokra érkezik az Eclipse DLC
  • A csomagban négy többjátékos térképet találunk, a Spire-t, a Riftet, a Knockoutot, és a Verge-t
  • Folytatódik a Zombi játékmód is a Zetsubou No Shima című epizóddal
  • Call of Duty: Black Ops 3 teszt

A tavalyi esztendő egyik legsikeresebb videojátékát továbbra sem hagyja parlagon az Activision és a Treyarch, hiszen áprilisban még csak a Season Pass második kiegészítője jelenik meg Eclipse címmel. A szokásosnak megfelelően a csomag négy új mulitplayer térképpel és a zombi játékmód következő fejezetével bővíti a programot.

2554085285399fc62b655o.jpg

A friss csataterek a következők lesznek:

  • Spire: A harc egy futurisztikus, a felhők felett lebegő reptér termináljában zajlik ezen a pályán. A térkép több szintes, a jól belátható, nyitott részeken pedig intenzív tűzharcokra számíthatunk. Ugyanakkor nagyon figyelnünk kell minden lépésünkre, ugyanis egy rossz mozdulatot követően máris a sztratoszférában találhatjuk magunkat.
  • Rift: Ugyancsak egy futurisztikus megjelenésű csatatérrel van dolgunk, ami egy működő katlan felett létesített katonai objektumba kalauzol. A kanyargós, szűk terekkel operáló térképen muszáj folyamatosan mozgásban maradnunk, az ellenfeleket pedig könnyedén levadászhatjuk a felfüggesztett sínrendszert kihasználva.
  • Knockout: Mi is lehetne szórakoztatóbb, mint egy ősi shaolin templom romba döntése? A Knockout erre ad lehetőséget, ebben pedig a közelharcokra kihegyezett, a 70-es évek eklektikáját idéző belső terek sem akadályozhatnak meg minket.
  • Verge: Sok játékos számára lesz ismerős ez a csatatér, hiszen a Treyarch fejlesztői a Call of Duty: World at War Banzai térképét alakították át. A távoli, poszt-apokaliptikus világot idéző térképen kulcsfontosságú lesz a hidak, erődítmények, csatornák, és vízesések feletti kontroll gyakorlása, hogy győztesen kerülhessünk ki a közepes méretű hadszíntéren folyó pergő csatákból.

A többjátékos ütközetek melle a Zombi játékmód történetét is továbbvihetjük, méghozzá a Zetsubou No Shima című epizóddal. A főhősök ezúttal egy csendes-óceáni szigeten néznek szembe az élőholtak seregével a II. világháború idején, ami nem ígérkezik üdítő trópusi nyaralásnak, ugyanis az Element 115 borzalmas hatást gyakorolt a helyszínen tartózkodókra. És nem csak az emberekre, hanem az állatokra és a növényvilágra egyaránt. A Zetsubou No Shimában emellett új szállítási mechanikákra, pusztító csapdákra, és klasszikus zombis mellékküldetésekre is számíthatunk.

Az Eclipse DLC elsőként PS4 konzolokon mutatkozik be április 19-én, amit az időleges exkluzivitás miatt a PC-s és Xbox One-os felhasználók csak 30 nappal később kapnak meg.