• Ingyenes a Borderlands 2: Commander Lilith & the Fight for Sanctuary
  • Ez a DLC még tavaly jelent meg, hogy felvezesse a Borderlands 3 történetét
  • A játék az Epic Store-ban található
  • Az ajánlat pedig október 2-án, helyi idő szerint délután háromkor ér véget

A Borderlands 2 egyike azoknak a játékoknak, melyeken egyszerűen nem fogott az idő vasfoga, és a mai napig hatalmas élmény elővenni, hiába jelent meg már majdnem nyolc éve. Ezt pedig tavaly a Gearbox is bebizonyította, mikor hét évvel az alapjáték debütálása után kiadtak egy új és remek DLC-t hozzá a Borderlands 2: Commander Lilith & the Fight for Sanctuary képében, mely egyrészt lezárta a második rész sztoriját, másrészt pedig felvezette a Borderlands 3 eseményeit.

A Borderlands 2: Commander Lilith & the Fight for Sanctuary ezen kívül 80-ig emelte a szintlimitet, hozott magával egy halom új fegyvert és küldetést, valamint lehetővé tette, hogy egyből 30-as szinten indítsuk a friss karaktereinket, kihagyva a játék tutorial részét, ami azért igen hasznos lehet, ha már sokadjára vágunk neki a Gearbox alkotásának.

Ha pedig ti is szeretnétek ingyen bezsákolni ezt a DLC-t, nincs más dolgotok, mint felkeresni a Borderlands 2: Commander Lilith & the Fight for Sanctuary Epic Store adatlapját ezen a linken, és itt a Get feliratú gombra kattintani. Ráadásul ezúttal még sietni sem kell annyira, hiszen az ajánlat csak október 2-án, helyi idő szerint délután háromkor ér véget.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!