• Ha Xbox 360-ra vagy PS3-ra veszed meg a Call of Duty: Advanced Warfare-t, ingyen frissíthetsz az Xbox One vagy a PS4 változatra
  • A statisztikák és a DLC-k is átkerülnek
  • Mindkét konzolon használható marad a játék
  • Csak a digitális letöltésekre vonatkozik az ajánlat
  • Xbox 360-ra Xbox One-ra lehet frissíteni, PS3-ról pedig PS4-re, keresztbe nem
  • Március 31-ig élhetünk ezzel a lehetőséggel.

Az Activision bejelentette, hogy aki Xbox 360 vagy PS3 platformra veszi meg a Call of Duty: Advanced Warfare-t, az ingyenesen megkapja a játékot Xbox One vagy PS4 konzolra, pont úgy, ahogy azt a Bungie csinálta a Destiny-vel.

Az egész folyamat nagyon egyszerű, csupán annyi a dolgunk, hogy ugyanazzal a felhasználó névvel jelentkezzünk be, mint amivel az előző generációs konzolon vásároltunk, majd irány a piactér és már tölthetjük is a játékot, illetve minden DLC-t, amit a Season Pass keretében kaptunk, illetve az időközben összeszedett felszerelések és a meccsek során feljegyzett statisztikák is átkerülnek. Továbbá mindkét gépen használható marad a játék.

Az ajánlat 2015. március 31-ig érvényes, s csak a digitálisan vásárolt játékokra vonatkozik, tehát a lemezes verzióval nem mész semmire, illetve, talán mondani sem kell, hogy a jelenlegi generációs konzolokra történő frissítés platformhoz kötött, vagyis, ha Xbox 360-on vásároltál, akkor csak Xbox One-on kapod meg a játékot ingyen, olyan nincs, hogy PS4-re kéred a kópiát, egyszóval Xbox 360-ra Xbox One-ra lehet frissíteni, PS3-ról pedig PS4-re, keresztbe nem.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!