A Civilization-sorozatnak PC-n a helye, erre azonban öt évvel korábban rácáfolt a Firaxis, mikor elkészítették konzolokra és hordozható eszközökre a Civilization Revolutiont, ami meglepően jól hozta azt a játékmenetet, amit a sorozattól elvárhatunk. Nos, most jön a folytatás, mely kizárólag az Apple okoskészülékeire fog megjelenni.

A 2K ma jelentette be a Sid Meier's Civilization Revolution 2 érkezését, ami igyekszik elhozni a személyi számítógépeken már jól ismert játékmenetet, de természetesen úgy, hogy kihasználja a platformok adottságait. Ez a gyakorlatban az érintésérzékeny képernyőre szabott kezelést és átalakított, felhasználóbarát kezelőfelületet jelent, míg minden más marad a régi, hogy a rendelkezésre álló 16 nép vezetőjének egyikeként ismerős körítésben és mechanizmusok mellett kezdhessük meg hódító utunkat, akár utazás közben is.

A Civilization Revolution 2 hamarosan már a zsebünkben lehet, a megjelenési dátum ugyanis július 2-a, vagyis a jövő héten indulhat a móka -- addig is íme az első képek.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!