Az eredetileg őszre tervezett megjelenés jövő év elejére csúszik, hogy a fejlesztők több minden építhessenek a játékba. Ezek között szerepel a szólóban játszás lehetősége, az eredetileg „Jason mindenki ellen” felállásra kihegyezett program ugyanis csak többjátékos móddal rendelkezett volna. Örülünk? És ez még nem minden, Tommy Jarvis is feltűnik játszható karakterként, és a Kristály-tavi Packanack kunyhó is felbukkan a térképek között.

A Kickstarteren megtámogatott játék így annak ellenére, hogy az 1.625 millió dolláros határt nem érte el (ennyi kellett volna az egyjátékos módhoz), mégis kibővülhet a sokak által kért lehetőséggel. De tartogatnak még meglepetéseket a fejlesztők, még az idén elinduló bétatesztben résztvevők kapnak négy kulcsot, hogy ne legyenek egyedül; jövő év elején terv szerint megjelenik a játék, azzal együtt az új szereplő és a helyszín is; az egyjátékos mód viszont csak nyárra várható.

friday-13th-game-jason.jpg

Szerintetek is jó mókának ígérkezik, hogy bozótvágó késsel (és még ki tudja mivel) taníthatjuk majd jó modorra a tó nyugalmát megzavaró neveletlen fiatalokat, vagy csak nekem vannak ilyen beteg dolgaim?