• PC-re is megjelenik a Dead or Alive 5 Last Round
  • Megjelenés: 2015. február 17.
  • Ez a 2012-es Dead or Alive 5 harmadik és egyben utolsó kiadása

Eddig még sosem jelent meg Dead or Alive játék PC-re, ez azonban hamarosan változni fog, a Dead or Alive 5 Last Round ugyanis konzolok (Xbox One, Xbox 360, PS4, PS3) mellett személyi számítógépekre is kapható lesz február 17-től.

A Dead or Alive 5 Last Round az eredetileg 2012-ben megjelent DOA 5 utolsó, végső kiadása, ami két teljesen új karakterrel, új arénákkal, ruhákkal és testreszabhatósági lehetőségekkel érkezik, azoknak, akiknek még nincs elegük az eddig már két verzióban megjelent játékból.

Az átirat PC-re a Steamen keresztül lesz kapható, ahol már elő is lehet rendelni, s minél többen tesznek így, annál több extra üti a markunkat: a 10%-os kedvezményen és Kasumi NINJA 2015 kosztümén kívül, ha sikerül elérni az első mérföldkövet, akkor Ryu Hayabusa, Ayane és Hayate is megkapja a NINJA 2015 hacukát, a második mérföldkő után az Aloha dressz jár Kasumi, Hitomi, Ayane és Mila számára, a harmadik és végső mérföldkőnél pedig Momiji, Rachel, Leifang és Kokoro bikiniket kap. A játék 33,29 euróba kerül kedvezményesen.

(Megjegyzés: igen, a 2009-es Dead or Alive Online PC-re készült, de sosem hagyta el a bétastádiumot, így azt nem is számoljuk most, és ezért tényleg a Dead or Alive 5 Last Round az első, PC-re is megjelenő DOA.)

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!