A DriveClubot tavaly halasztották el, mert a játékot kalapálgató Evolution Studiosnak kicsit több időre volt szüksége a végső simítások elvégzésére. Hogy ez mégis mit takart, azt nem tudtuk meg, mint ahogy azt sem, pontosan mikor jelenik majd meg a program. A hivatalosan jegyzett 2014 eleje kicsit tág intervallumnak bizonyult.

A homály most oszlani látszik, hála az Official PlayStation Magazine Italynak, amely arról adott hírt, hogy a PS4-exkluzív DriveClub júniusban érkezik. Facebook profiljukon a következőt posztolták: „van egy olyan sanda gyanúnk, hogy a DriveClub júniusban fog megjelenni, de ne mondjátok el senkinek…” Mivel ez ellentmond a Sony hivatalos „2014 elején” közleményének, és se a kiadó, se a fejlesztőcsapat nem erősítette meg a magazin szavát, így érdemes fenntartásokkal kezelni a hírt. Ugyanakkor a késésről is a The Same Coin nevű ismeretlen portál hírezett először, szóval akár még igaz is lehet.

A várakozás kínjait csökkentve addig is alant megtekinthető egy videó, ami a Sonytól szivárgott ki, s bár tartalmaz új jeleneteket a DriveClubból, nagyon valószínű, hogy csak belső használatra szánták.